- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
csiki_92
aktív tag
válasz
Arkennys #6694 üzenetére
Igen ez az 1 előnye van
de azt a 10k-t ink beleöltem volna a prociba vagy a dvga-ba
sajnos a kérdésemre rajtad kívül nem non érkezett válasz :/ csak van vmi haszna a dg-nek, ha egy átlag 10% gyorsulást elérnék a 6670hez képest az már jó lenne. Gondolom az athlon ll 740el előbb lenne vga limites.
-
-
csiki_92
aktív tag
Hello mindenki!
Egy Sapphire HD6670 GDDR5-ös videókártya mellé érdemes egy A6-3670K-t venni? A videókártya már adott, először egy Athlon II 740-et akartam mellé venni. De mivel játékra kéne főleg, úgy gondoltam, inkább rámegyek a grafikus teljesítményre, és egy A6-ot néztem ki hozzá (A8-A10-re nincs már keret), mivel azzal egyezik meg árban kb. Hozna nekem jelentős grafikus teljesítménynövekedést a dual graphics (ha egyáltalán a 6670-est hozzá lehet párosítani)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xbox Series X|S
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Debian GNU/Linux
- Milyen routert?
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel core I7 8700k
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest