- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Kész szerencse, hogy én a 8X vs. 16X sávszélességről beszéltem.
Amíg egy IGP nem tudja a Metro2033-at v. a Crysist full HD-ben, maximális grafikával játszható sebességgel futtatni, addig nem különösebben érdekel.
Meglátom, Trinity milyen lesz.fatallerror:
Erről beszéltem. Nem kell nekem egy i5-öt "jobban skálázni", bőven elég az mindenre még évekig, viszont VGA-t tudok mellette cserélgetni, IGP-t meg nem nagyon.
Még az AMD-s konfigjaimmal sem volt soha stabilitási problémám, legföljebb, amíg nem állítottam be egy tuningot. -
fatallerror
addikt
felhasználói szempontból mind1 h hogyan kapjuk meg a teljesítményt csak kapjuk meg h tudjunk játszani meg csinálni a dolgainkat. viszont szerintem drágább lesz fent tartani a gépünket mert ha elavul az igp akkor kuka minden ill jobbik esetben azonos foglalatba új apu, rosszabb esetben minden kuka
annyi (ami elég nagy) előnye lesz az integrációnak h kevesebb hardver lesz idővel azaz játékfejlesztés szempontjából könnyebb lesz optimalizálni és idővel majdnem konzolszintű lehet ill az egész rendszer még stabilabb lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Llano" APU topik
- FM1 tokozás
- Négy, három, vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Llano (Husky/K12 & VLIW5):
A8-38xx, A6-36xx/3500, A6-34xx/3300, E2-3200
- Intel 13900ks
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest