- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
DarthSun #73293 üzenetére
Amilyen az MVP3/ALi V/SiS 530 AGP implementációja, azért nem kár..
Persze itt a rakás ISA lenne a poén, 5 ISA+2PCI, vagy 6 ISA+1 PCI messze a legtöbb amit eddig láttam. P1 lapok eleve visszavágták az ISA darabját 3-ra, P2 lapok 2-re, integrált és PIII feletti lapokon meg vagy egy kallódott, vagy egy sem volt.
Amúgy gyanúsan alacsonyan áll még a licit, pedig régebben azt láttam hogy 10k-ért tépik egymást bármilyen szakadt 5ali61 deszkáért is a népek.
Trident Balde3D-nek is egész tűrhető a VESA/DOS kompatibilitása.
Én magam az ISA tekerős, mindenbeállítós korszaktól kezdek elhatárolódni(mármint mégjobban mint eddig), egy korai, semmivel nem integrált 486 laptól szerintem már PTSD-t kapnák.
Éppen ezért arra gondoltam hogy a MediaGX lesz a minimum, már az is "túl 486-os" talán, i865-ös Socket 775 a fő retró gép SSD-vel, többinek meg rezeg a léc.Persze ez a szoftveres oldalról a szemlélet, Duke nem kérdez vissza GTX1060 alól indul vagy Tseng ET6000 alól. Anno PCGuruban olvastam hogy butaság hardvert gyűjteni, mert mindig a szoftver a lényeg. És ha XP(ma ugye Win10
) alól, DOSBox-ban, MIDI emulátorral megy úgy mint egy 15 éves korhű gépen, akkor pont nem marad le az ember semmiről.
Hardveres szemlélet meg az, hogy vesz az ember egy GUS Classic-ot Voodoo 5 5500 PCI-vel 2,5 veséért (vagy lomizik a piacról vese nélkül), és majd kerít alá valami játékot ami talán kihasználja valamelyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest