Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• snake1977

őstag

válasz DarthSun #73053 üzenetére

Elnéztem/rosszul emlékeztem, a cool&quiet-et kapcsolja ki azonnal nem a c state-eket. :B
    Néztem most aida64 alatt nekem mennyi a vrm hőfok, de a lapnál nem láttam csak gpu vrm-et ír, esetleg a "MOS" hőfok lenne az? Anno azért esett a tomahawkra a választásom mert jónak mondták a vrm-et rajta, mikor összeállt a konfig akkor esett le hogy nem lesz szükségem tuningra, ilyen teljesitmény mellett felesleges. :U
    A vrm miatt meg ne aggódj a 80 fok még simán üzemhőmérsékletnek számít, persze minél hűvösebb annál tovább tart. :) Ez a custom energiaprofil jó ötlet, készítek egyet én is, napi 8-12 órát megy a gép, néha egy hétig nem is játszom semmivel csak filmet nézek stb. Az a Gammax jó kis hűtő, néztem a tesztet róla, korrekt teljesítményt nyújt. Stratoszféra ide vagy oda, a földön jár mert nincs kihasználva nálam. :DDD A légáramról jut eszembe, most lőttem ki az egyik 14-es ventilátort, olyan éles hangja volt mintha coil whine-os lenne a kártyám, az infarktus kerülgetett hogy mi van, aztán a süket füleimmel megtaláltam a hang forrását...nem is értem, alig féléves fekete artic ventilátor.
    Aki igy el van eresztve hangcuccokkal annak könnyű :)) :R

Új hozzászólás Aktív témák