Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
válasz
DarthSun
üzenetére
Azért nagyon relatív a drágaság

Nekem az eladási árának pont a duplájáért jött helyette egy másik ugyanilyen tegnap annyi különbséggel, hogy megvan a doboza, meg egy mikrofon hozzá.
Sajnos (vagy inkább szerencsére) nekem eddig nem sikerült semmi hasonló ritkaságot utcán ázó kukák közül összeszednem, szárítgatnom, mint itt egyeseknek. Kb 90%-ban külföldi, és gyűjtőktől való beszerzések a cuccaim, amik hibátlan állapotban vannak, és korrekten voltak tárolva.Egy veterán kocsinál is nagyon nem mindegy, hogy az udvaron áll-e már 30 éve, és a kutyán kívül már alulról is bele költözött egy fa is, vagy teljesen gyári állapotban egy gyűjtő klimatizált garázsában áldigál féltve, óvva.
Sajnos a nagy magyar valóság, hogy néha-néha megszegem a fogadalmam, és jofogásról meg innen ha-ról beszerzek pár youngtimer cuccot, amik hibátlannak mondva mire ide érnek lepukkant zörgő ventilátoros néha hibázó cuccokká válnak korróziós nyomokkal. Pedig ezek még csak kb 10 évesek. Most 2db HD3870 videókártyával jártam így. És még úgy igazán olcsók se voltak.
Vagy egy procival innen ha-ról. S604 SL72Y kereső hiretésemre po..rsk. tag elküldött egy SL73L-et ugyanannyiért, amennyiért németből megjött volna ebay-en postával.
És még neki állt feljebb, hogy miért zavar ez a fikarcnyi különbség. Most küldtem vissza, kíváncsi vagyok mennyit utal vissza, ha visszautal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Yettel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Spellforce 3
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest