Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• flymi

addikt

válasz Laraxior #55321 üzenetére

Sokat lehet spórolni, ha van ismerős az adott országban, az biztos.
    Tavaly egy darabig volt szerencsém egy helyre rendelni egy ismerős ismerőséhez németbe, de aztán ott családi okok miatt megszűnt ez a lehetőségem. Így ha most találok valamit, akkor 15-18 olyróval számolhatok per termék. Ezért sem tudtam megvenni legutóbb a dobozos Aerocool HT-102-őt.

Ha minden igaz jövő hónap közepén lesz egy hét, mikor itthon leszek. Elhatároztam, hogy kipakolom az összes hűtőmet és csinálok róluk egy-két képet. Aztán másnap vagy harmadnap az összes vga-t és azokról is. Remélem addigra elmúlik ez a kellemesen fülledt hideg és tudok tornázni velük kicsit.
    Én már nyugdíjazom ezeket a cuccokat, csak pár darab van, amiket gyakrabban meg szoktam járatni. Nyáron pláne nem szeretem a forrófejű procikat meg a dupla gpu-s szörnyeket kínozni a padlásszobában. Ilyenkor télen viszont kifejezetten kellemes, mikor elzárom a fűtést és tolok egy furmarkot mondjuk ezek közül bármelyikkel vagy ilyen sorrendben: 3870x2, 4850x2, 4870x2, akkor kellemesen befűtik a kis szobát. :D
    Asus 3850x2 még sajna hiánycikk a gyűjtiből.

Új hozzászólás Aktív témák