Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Kalandor: Tartalom
 - sziku69: Szólánc.
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra

- 

LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

bacsis
Közösségépítő
válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						Mindenképpen a Prescottot válaszd, mert a frissített architektúra és a dupla kess miatt is már van kb 10%-os difi a prescott javára, viszont a te esetedben még az FSB is magasabb, és a Netburst piszkosul FSB éhes, tehát sztem legalább 10-15-20%-al gyorsabb elsz a prescott

- 

Exian
addikt
válasz

MasterDeeJay

üzenetére
						+1 az intel gyári hűtők ellen
 Hányat, de hányat eltörtem már... agyrém. Főleg akkor van gond, amikor többször már le lett szedve ugyanaz a hűtő és próbálnád visszarakni sokadik alkalommal... na, ilyenkor szoktam törögetni a kis pöcköket, ami megy bele a lyukakba és ha már régi, szét van nagyon tárulkozva, visszahajltítgatásnál szokott törni nekem.És hát leszedni meg muszáj sok általam karbantartott gépnél, mert X havonkénti tisztításnál pasztázni is szoktam a CPU-kat... de van még másik inteles hűtő is, amiket utálok. AMD hűtők tényleg kulturáltabbak, már a régi 462-esek is.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
 - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z690 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3090 OC 24GB be quiet Pure Base 500 850W
 - HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
 - Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Hányat, de hányat eltörtem már... agyrém. Főleg akkor van gond, amikor többször már le lett szedve ugyanaz a hűtő és próbálnád visszarakni sokadik alkalommal... na, ilyenkor szoktam törögetni a kis pöcköket, ami megy bele a lyukakba és ha már régi, szét van nagyon tárulkozva, visszahajltítgatásnál szokott törni nekem.
 DarthSun