Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az azért érdekes hogy 462-nél egy pici kis műanyag darabra feszült rá a fém átfogató és nekem azért egyszer sikerült letörnöm egy zalman réz hűtővel a középső pöcköt szerencsére tartotta még a két szélső. Intelnél csak azt a benyomós izét törtem szét, valahogy nem érzek rá és nem tudom melyik pozícióba kell benyomni és elforgatni. 478-as keretet is törtem de csak a szélét amikor feszegettem le.
A legkönnyebben felrakhatók az talán a kisebb P1-as hűtők voltak. Arra emlékszem hogy a HP Vectra-ban egy darab hajlított fémdrót tartotta a hűtőt. De a slot1-es megoldásokat tartom a legjobbnak, nyilván ma más kevés lenne.
A kedvencem egy brutálisan egyszerű hajtogatott borda a P2-esemen passzívban.
Főt tuningolva legalább 60 fokon a kis méretű zárt házban, de akkor még nem volt gáz hogy ennyin megy egy proci. Munkahelyen prescott cerka idle megy 60 fokon napi 8 órában 8éve.
Ja egy kép alternatív felhasználásra:

Cikk
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
DarthSun