Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
snake1977
üzenetére
Jó hát az na... ez a Parkside ez elvileg német minőség
Azért ez annyira nem gagyi, mint a tied lehetett. A nyele nem melegszik
Ennek csak egy picit ott olvadt meg a műanyag része, ahol a fém melegedő rúd csatlakozik a nyélhez. De ábszolúte az én hülyeségemnek és balfaxságomnak tudható be, párszor nem épp rendeltetésszerűen használtam, feszítve nyomtam oldalra, meg fel le a hegyet, mint állat, így persze, hogy megpuhította a műanyagot. Normál, finom munkánál, amire tervezték, arra teljesen jó, abban az esetben nem olvadt volna meg még ott sem. De ott sem jelentős, csak így már picit lötyög. De ennyi pénzért simán vennék még egyet. Bánom már, hogy nem vettem meg legutóbb azt a szabályzós forrasztóállomást... -
gban
veterán
válasz
snake1977
üzenetére
Én az ukránoknál vettem ugyanilyen specifikációkkal rendelkezőt (csak saját maga szétolvasztására alkalmasat).
Aztán vettem itthon kb. 12-ért egy Solomon-t. Nagyon bevált, megérte az árát.
Láttam havernál, hogy a fetek is ugrálnak lefele egy normálisabb pákával, ekkor döntöttem úgy hogy nem adom alább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- ASUS RT-AC68U
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Elektromos autók - motorok
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért ez annyira nem gagyi, mint a tied lehetett. A nyele nem melegszik
Ennek csak egy picit ott olvadt meg a műanyag része, ahol a fém melegedő rúd csatlakozik a nyélhez. De ábszolúte az én hülyeségemnek és balfaxságomnak tudható be, párszor nem épp rendeltetésszerűen használtam, feszítve nyomtam oldalra, meg fel le a hegyet, mint állat, így persze, hogy megpuhította a műanyagot. Normál, finom munkánál, amire tervezték, arra teljesen jó, abban az esetben nem olvadt volna meg még ott sem. De ott sem jelentős, csak így már picit lötyög. De ennyi pénzért simán vennék még egyet. Bánom már, hogy nem vettem meg legutóbb azt a szabályzós forrasztóállomást...
DarthSun