Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
Sok minden tervbe van véve, ezek között szerepel egy normális forrasztó páka, vagy ha rám szakad a bank akkor forrasztó állomás, meg egy saját hőlégfúvó is, utóbbiból sajnálom hogy jópár éve nem vettem meg,pár ezresért volt eladó egy digitális hőfok mutatós, fokozat mentesen állitható preciz kis szerkentyű, akkor még nem is gondoltam hogy én ilyet valaha is használni fogok, és azóta sem láttam olyat ami jelzi a hőfokot, ezt az egyet piszkosul sajnálom ma már.
Főleg hogy nem egyszer futok bele olyan lapba amin egy egy fetet kellene cserélni, pillanat pákával ez szinte esélytelen feladat.
Akkor ezt a solomon márkát is megjegyzem ha vételre kerül a sor.
Szerk.: közben rákerestem, ehhez hasonló volt, csak teljesen fekete, hátul meg egy vaskos potival lehetett szabályozni a hőfokot. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Főleg hogy nem egyszer futok bele olyan lapba amin egy egy fetet kellene cserélni, pillanat pákával ez szinte esélytelen feladat.
DarthSun