- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen az alapból eléggé melegszik, dx4-100-sokat már ventivel szerelgették, szóval az normális, hogy passzívan süt, de elvileg stabilnak kell maradnia, de ha zavar szerelhetsz rá egy 4 centis ventit, vagy mehet a dosidle az autoexec.bat végére és ha nem kell kakaó visszább veszi a fogyasztást.
Madara-san: a 7.1 az az OSR2-es Win95 saját bejáratú dosa, de persze használható stand-alone is, 100% kompatibilis a 6.22-vel, ahogy a PC-dos 7 is, de abban nincs FAT32. A Free-Dos tud pl még Fat32-őt, de annak a kompatibilitása nem az igazi a ms 6.22-vel. -
zotyesz66
őstag
Szerintem arra mindenképpen kéne venti. Volt nekem régen egy HP Vectra 486 gépem eredetileg valami SX33 procival, aztán szereztem hozzá egy DX50-et (nem DX2) és nem volt hajlandó venti nélkül elindulni, addig nem engedett tovább a BIOS, amíg nem tettem rá valami propellert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest