Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Én nem vettem észre, hogy bármivel is jobb lenne a 6.22-es dos a 7.1-nél dosos játékok alatt, pedig nem 1 játékkal próbáltam (ugyanúgy megy minden), egy 2gb-os vinyónál pedig pont az ilyen kis fájlméretű dosos cuccoknál az kis hely elvesztés több száz mega, nálam bő 300 mb volt a fat32 javára. Sebességre nem tudok mit mondani, mivel ugye a dosos hdd benchek nem indulnak fat32-es partíción, de érzetre nincs jelentős különbség, legalábbis én nem érzékeltem. Ráadásul a 7.1 már tudja kezelni a hosszú fájlneveket, a 64-nél több memóriát (bár néhány dosos játék prüszköl 32 mb felett, de erre is van megoldás az eatxms nevű kis progi, amivel tetszőleges mennyiségű xms memóriát csíphetünk le, más esetekben meg jól jöhet az a plusz, ha másnak nem hát smartdrive-nak és máris be van hozva a sebesség deficit), a dos rezidens nagyobb részét tölthetjük a hma-ba, umb-e, nem kell qemm-mel meg hasonlókkal bűvészkedni a nagy alapmemória igényű progiknál, az mscdex kompatibilitása is jobb stb.
Persze egy 386-osra, gyengébb 486-ra 1gb-nél kisebb hdd-vel (főleg, hogy a 94 előtti biosok bűvészkedés nélkül max 512mb-ot kezelnek) én sem raknék 7.1-et, de egy combosabb 486-al (mondjuk dx4-100 vagy afelett) már nem vacakolnék 6.22-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A5000 64GB 1TB SSD FHD (ELKELTEK)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
DarthSun