- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- borg25: Kórházi beszámoló
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yutani #14699 üzenetére
Stealth-em volt nekem is. Jó kis zsuga! Azonnal, kérdés nélkül cserélném rá a mostani 7000-es Radeont. Igaz win98 alatt volt vagy 3 különböző driver ami kellett neki. Az egyikkel a 3dmark meg pár játék ment jól, a másikkal a Q3 motorosok (Opengl-es). A harmadikkal meg minden egyéb D3D-s játék. Vicces volt. Az egyiket sárga drivernek hívtuk, mert a 3dmark99 átvezető képernyőinél sárgás képet adott. XP alatt már nem hinném, hogy lennének ilyen zavarok.
Szerintem 32bit-en szétverte a tnt2-eseket. Képminőségben meg úgy gondolom nem kell ecsetelni! Akkoriban teszteltem egy 500körüli k6-2ben egy pár kártyát (kölcsönkértem zsugákat egy pár osztálytárstól, meg havertól). Emlékeim szerint 1024*768*32b-ben ő vitte a prímet... csak az a baj, hogy már nem emléxem a felhozatalra. Csak egy részére: S540, AsusV7700, AGP-s 16MB-os Banshee meg V3-ak (talán két típust is), tán még az Intel 740-esem is volt tesztelve, tseng et6000+voodoo2, Gef2MX(ezek persze már verte az S3-at, de más is az időzóna), Gef2GTS, Gef4 mx420, mx440... voltak még , de már nem tudom a teljes listát.
Amúgy ez a Savage dolog nagyot dobbantott. Szerintem ennek az S3TC-nek köszönhetik, hogy még ma is élnek. Bár valószínű több asztali kártyájuk nem lesz, mert valamelyik mobil chip gyártó befalta.
Egyszer egy Savage 2000-et is kipróbálnék szívesenMajd imádkozom a kukaisteneknek!
Amúgy aktívhűtést pakoltam rá (5V-on egy 5cm venti), így meg lehetett emelni az órajeleket. Sajna a részletekre már egyáltalán nem emlékszem. Kár, hogy nem irogattam le dolgokat annak idején.... kár hogy nem írok le dolgokat mostanában sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Építő/felújító topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest