- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Pikari #113821 üzenetére
Köszi a próbát
No, akkor azt hiszem meg is oldódott, hogy miért emlékszem rá, úgy, hogy jól ment. Sandás, hogy 800×600-ban játszottam, az tuti, hogy 16 biten. A Az 575-ös K6/2+ olyan 400-433-as Celeronnak felelhet meg, attól a 366-os nem sokkal lassabb. Még ha 18-25FPS-em volt akkor is, az akkori fogalmam szerint jól futott. Pláne, hogy sandás, hogy minden minimumon lehetett, mert akkoriban nagy szokásom volt lehúzni a dolgokat. csak később jöttem rá ('99 legvégén) hogy annál a VGAnal a 16MB VRam miatt bátra fel lelhet nyomni az egekig a textúrákat pl, semmit sem lassít csak sokkal szebb lesz a játék.
Vagyis összeségébe véve, '99 végi megjelenéssel hozta azt, hogy a '99 közepi PC-ken már játszhatóan futott. Mindezt akkor, mikor az 1 év múlva érkező géped már bőven többet tudott.#113820 arn : Az FPS kiírásra emlékszem, azt volt, hogy én is használtam.
-
válasz
Pikari #113821 üzenetére
K6-x-nél eléggé számít az op-é is, 98 alatt pl jóval lassabb mint 95-el, nincs nálam a benches fájl ahová az eredményeket írom, de ha emlékeim nem csalnak átlag 40 fps körül volt 800x600 16biten K6-3+ 400@600 TnT1 régi driverekkel Win 95 osr 2.1, TNT2-vel már inkább 50 körül (nem gogos verzió ofkorsz, csak az utolsó hivatalos patch van rajta)...
Dartshun: Nálam jól megy K6-3-al is, igaz Win 95 alatt tesztelek egyelőre még a régebbi drivereknél tartva, és benne van pl az UT is, az inkább rezeg K6-X alatt amikor sok akció/bot van, Quake2/3 3Dnow patchekkel viszont fekszik a K6-X, SW Racer pedig már egy P1 MMX Voodoo pároson is jól elvan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest