Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vrob
aktív tag
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Én azt tapasztaltam LGA2011-3 vonalon, hogy a korabeli WS alaplapok, amik támogatják az Reg memóriákat is, csak all core turbo-n mennek.
Rengeteget küzdöttem vele, összes BIOS verzió, ezerféle kombinációban állítva, de hivatalos beállítással, driverekkel nem tudtam előhozni ilyen lapokban a single core max turbo órajelet.
Olyan is volt, hogy tök ugyanaz az alaplap egy régebbi revíziója még nem támogatta az 1Rx4/2Rx4 memóriákat - ebben rendesen turbózott a proci. Az új revízióban, ami megette az összes reg memóriát, abban meg cserébe nem turbózott a processzor, illetve csak az all-core frekvenciára.
Elképzelésem nincs mi az összefüggés, de csak ezt vettem észre mint kapcsolatot.Elvileg BIOS hack-kel, TDP limitig ki lehet használni max órajelre is, de én ezekkel nem éltem soha.
Azok kívül, hogy single core tesztekben kicsit több pontot hozott az egyik, érzésre semmi különbség nem volt a gépek között
-
válasz
Szirtimorc
üzenetére
Az enyémen is C612 chipset van, csak a gyártó hívja X99- nek a lapot.
Az E5-2640v3 rendesen beturbózza a 3.4GHz- et, ebben a lapban, persze csak 1-2 maggal lövöget ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Linux Mint
- Opel topik
- Házimozi belépő szinten
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sorozatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 Processor, 12M Cache, 4.70 GHz
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

DarthSun