- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
jokeph #103315 üzenetére
Igen, 2000-ben 64MB bőven jó volt, nekem akkorra már szerencsére 96MB volt, az meg asztán tényleg perfekt volt Win98 mellé, annyira, hogy még képszerkesztésre is lehetett használni gépet nyugodtan.
Win ME és perfektség az leginkább nekem a 192MB RAMmal van összekapcsolva. 2001-ben 192MBval majd év végére 384MB-al azért elvoltam. nekem mondjuk kellett mert faternek kellett a képszerkesztéshez, és 2005-ig bizony egyetlen gép volt otthon, amire hárman voltunk öcsémet is beleszámítva.A korai XP elvolt akár 64MB RAMmal is, de később ahogy jöttek az SP-t egyre hízott a RAM igény, az SP3-hoz már 1GB is erősen ajánlott.
2002 nyarán már mindenképp a 256 volt a jó választás, lévén asszem 2001 nyári újságban olvastam, hogy ha lassú a gép érdemes bele +32MB RAMot rakni, de ha van pénz, legyen inkább + 128MB a leglassabb gépet is felrázza. Akkoriban láttam is ilyen fura gépeket, 400-as Celeron 160MB RAMmal meg ugye nekem is 192MB RAM ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Update 09.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest