Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Gaming Evolved (Raptr)
Új hozzászólás Aktív témák
-
yagami01
aktív tag
Nekem nagyon nem jut eszembe semmi, hogy olvastam volna ezt a problémát. Valakinek sötétebb lett a felvétel valakinek meg szaggatott... általában ezekre azt írják, hogy dolgoznak rajt és hogy ha valami van azt írjuk meg, meg hogy elnézésüket kérik.
Ők is csak ilyet szoktak írni, hogy legfrissebb driver van-e fenn, legfrissebb raptr van-e fenn, engedélyezve van-e benn a beta driver dolog, hogy érzékelje stb. Olyan javaslatot még olvastam, hogy lépjen ki originből ( azt hiszem ez volt az ) és raptr-ből is, állítsa le majd indítsa el a játékot és ez után indítsa megint el a raptr-t. Nem tudom mennyire segítene Nálad... Vagy ilyesmi bűvészkedés, hogy megváltoztatod a mentési helyet... Nem tudom mennyire, vagy mi befolyásolna, de volt hogy rákérdezett az admin az elsötétedő felvételű gyerekre, hogy megváltoztatta-e a felvételnek a helyét, úgyhogy valamit csak számít. Mást nem tudok... Raptr fórumon olvasgathatsz, eddig csak 9 oldal van, nem sok és hátha kiszúrsz valami hasznosat. Persze lehet már végig nyálaztad.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Linux Mint
- Medence topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- PC Game Pass előfizetés
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest