Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsef m.
tag
válasz kisspinyoo #983 üzenetére
Az i7 2700K még később fog jönni, ami kinn van az a 2600K.
-
jozsef m.
tag
Ft-os ár:
AMD FX-8150, 3.6GHz, 16MB, socket AM3+, 125W, BOX,
63 931 Huf -
jozsef m.
tag
Az előző generációt házon belül illet volna verni mindenben, hogy az embereket meggyőzze.
Ez az ami szerintem leginkább érdekelné a mostani X4 és X6 tulajokat , nem tudom ilyen rövid idő alatt mennyire volt idejük Oliéknak ilyen szempontok alapján is alaposan megvizsgálni.
-
jozsef m.
tag
Szerintetek mi igaz ebből?
Van valakinek valami tapasztalata velük? -
jozsef m.
tag
-
jozsef m.
tag
Beléptem a klubba egy 8150-el, aki otthon van a kódokban: mikori gyártású?
[link][ Szerkesztve ]
-
jozsef m.
tag
válasz likeaRAINBOW #2850 üzenetére
Az FX-ben illetve az összes AM3+-ban még van északi híd. Az FM1-ben nincs.
-
jozsef m.
tag
Sziasztok!
Az UEFI-ről F12-vel készült képet ,hogy tudom elmenteni USB-s külső HHD-re?
Vagy csak FAT-32-re formázott pendriver-ra lehet? -
jozsef m.
tag
Egy CPU alapórajeles eredmény:
-
jozsef m.
tag
-
jozsef m.
tag
válasz KIRA\/NOVA #3908 üzenetére
Ha az a kérdés ,hogy az FX4100 kihajt-e egy 7970 szintű kártyát, akkor megnyugtatalk, bőven képes rá, szerintem FULLHD-ban a 6950-hez is elég.
[ Szerkesztve ]
-
jozsef m.
tag
válasz antikomcsi #3922 üzenetére
Ha jól értem akkor tulajdonképpen a gyári beállításokkal nem tudod négy modulosként használni, mert egy kisebb mértékben terhelő program indítására is lefagy, vagy csak ha böngészőt indítasz?
-
jozsef m.
tag
válasz Ricsiii1992 #3934 üzenetére
A 4,4 GHZ biztos fog menni, nekem léggel is megy:
-
jozsef m.
tag
válasz Whysperer #4119 üzenetére
Az extrém tuning az mindenképpen a lehető legkevesebb működő modul és RAM mellett történik. A mindennapi használatban ,stabilan levegővel hűtve a legtöbben a turbót tiltjuk le az APM-et kapcsoljuk ki, igy pl. az FX-8150-et 4 működő modul mellett alapfeszen olyan 4,4GHZ-ig lehet használni, legalábbis ahogy eddig láttam akár itthon, kár a kinti fórumokon.
Két modullal elmegy 4,8-5GHz-ig, de ez példányonként változó.[ Szerkesztve ]
-
jozsef m.
tag
válasz Ricsiii1992 #4156 üzenetére
Egész jól bírja a CORSAIR VX 450W-os tápod ezt a komoly tuningot, ha nem egyben lévő 12V-os ágú tápod lenne, már leoldott volna.
-
jozsef m.
tag
válasz gulliver123 #4163 üzenetére
Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele, főleg a giga után, Hasznosak és használhatók a segédprogramok , jó az UEFI, és stabil is. SATA és USB kezelése szintén jó. Baráti körömben még hárman használják a 8150-el, ők sem panaszkodtak még.
-
jozsef m.
tag
válasz Sanyaaa26 #4166 üzenetére
770-TA.
RAM, 4 modul nem akart menni stabilan 1600-on, 3,6 GHz felett nem volt C&Q.
A Déli híd hűtőbordát többször kellett újra pasztázni, magától elengedett pedig nem hurcoltam , az ET és EES semmire nem volt használható, ilyen apró de bosszantó dolgok, bár az igaz, hogy ezektől eltekintve három évet ment, és nem is lett baja. Most is használja az új tulaja.[ Szerkesztve ]
-
jozsef m.
tag
válasz antikomcsi #4205 üzenetére
Én is nézegettem ezeket a kompakt folyadékhűtő blokkokat, sőt anno amikor a házat vettem , úgy méreteztem, hogy adott esetben kényelmesen elférjen benne, de a sok negativ kritika és tapasztalat eltántorított tőlük.
-
jozsef m.
tag
Érdekesség:
AMD Reality Check at FX GamExperience
The AMD Reality Check Results:
* System C (Intel Core i7-2700K): 40 Votes
* System D (AMD FX-8150): 73 Votes
* No Difference: 28 Votes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest