- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
csontraket
tag
válasz honda 1993 #51061 üzenetére
nem az AMD hibája! Én nem mondtam egy szóval sem! Sőt tisztában vagyok vele hogy abban az árkategóriában amit lefednek a legjobb választás. Viszont nem annak (amit már említettem is) aki mindíg csúcs ragadozót akar kihajtani és több időre tervezi1-2 évnél a procit. Arra meg hogy az intelt is le kell váltani ugyan ennyi idő után nem tudok mit mondani mert ez nem igaz! Mondom példának a 2011-es socketes i7-es procikat azok is vannak olyan idősek mint az AMD 8 magos procijai viszont azok még a mai napig kihajtanak gond nélkül akármilyen vga-t és ki is fognak még 1-2 évig! Ennyit erről viszont igazatok van ez AMD topic sorry miadta csak gondoltam megosztom a gondolatmenetem! Elnézést érte.
(félreértések elkerülése végett nem leszólom az AMD-t mert mint már leírtam és így is gondolom aki nem akar vagyonokat költeni és átlag felhasználó annak a legjobb választás még mindig)
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hálózati / IP kamera
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
- Eredeti játékok OFF topik
- GTA VI
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 7 9800X3D processzorok 3 év garancia 27% áfa KÉSZLETRŐL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest