Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
stratova #45260 üzenetére
Még nem futattam, de az általad és lee56 által közölt dolgok után, úgy vélem nem is fogom.
(#45261) Yllgrim:
Még egyszersem halt be IBT alatt, maximum kevesebb Gflopsot kaptam ha variáltam a beállításokat.
Az 1.5V-ot nem buherolom, 1.475el próbálkozhatnék ugyan de minek, amikor ilyen melegben is faszán 70alatt tartja a hűtő IBT közben?
Furge? Nekem mondod, imádom!(#45262) lee56:
OCCT nem tudom micsoda.
Egy kis 1280*1024es második monitoron jószerivel mindig fut a HWInfo, látom hogy terhelésen mindig felveszi az 1.5V-ot, böngészés/filmezés közben nem, de az nem is érdekel semmi jelentősége.
Igen, van LLC-nk csak állítani nem tudjuk. Járja egy olyasfajta urban legend az étert, hogy ha rev 1.0-1.1 tulaj ír egy levelet a Gigának amiben LLC-s biost kér jó esélyjel kap is, én írtam nekik februárban, azóta is a biosomat várom, ha gondolod próbáld meg.(#45264) watador600:
Igen, elképzelhető. Teszteld ki.
(#45265) St0keR:
Teljesen jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest