Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
gyuszaa
üzenetére
Már azt a lapot eladtam.
Azóta egy Giga 990XA-UD3-as van. Az a baj hogy ahogy mondjátok ez a hűtő nem egy nagy durranás. I
Pár ismerősöm azt mondta faintos meg stb. Kinézetre is elég ütősnek tűnt. De mint kiderült hulladék. Bár majd kiderül.
A lényeg. Hogy ha jobb hűtésem is lenne akkor sem tuningolnék mert sajnos félek attól hogy a proci kevesebb ideig bírná. És a baj az hogy én erre a procira is 2hónapig gyűjtöttem. (diák vagyok). Ez is úgy jött össze hogy sikerült jó áron eltolni a Quad-os konfigom. Szóval a tuning kizárt.Még egy kérdés hozzátok bár lehet ezt nem ide kéne. A lapom (az új Giga.
) az kezelné azt az ECC-s ramot ami az adatlapomon van? 
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azóta egy Giga 990XA-UD3-as van. Az a baj hogy ahogy mondjátok ez a hűtő nem egy nagy durranás. I
) az kezelné azt az ECC-s ramot ami az adatlapomon van?