- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Windows 11 24H2
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz S_x96x_S #9926 üzenetére
Én értem, hogy egy ilyen régóta várt termék olyan piacra érkezik, ahol jelenleg csupán egy szereplő van, és más okok mellett emiatt is böszme magas árakat szabhat.
Én nem mondom, hogy nem lehet ide célozni, de az AMD sajnos még épp nagyon küzd azzal, hogy elhitesse a termékeiről és magáról, hogy azok megbízhatók. Bár az is igaz, hogy épp az egyik kritika az AMD felé, hogy képtelen nagyobb mennyiséget leszállítani...
Na szóval én költség oldalról gondoljodtam. A 32CU-s 7600XT, Ami egy 200mm2-es N6 lapka 16GB rammal hozzátartozó alaplappal, csatlakozókkal és komoly hűtéssel $330. Épp csak burkolata nincs.
Ugyanez N4-en kijönne mondjuk 160mm2-ből, bár valószínülebb drágább, de az csak a lapka.A strix halo-ban több a CU, meg az infinity cache, meg van benne NPU, meg biztos kell még pár interfész, a pletykák szerint 307mm2 + a CPU lapkák 70/140mm2
Ez azt jelenti, hogy valahol egy 7800XT (200+150mm2) és egy 7900XT (300+180mm2) ára között ki kéne jönnie egy komplett minipc-nek 16-32GB rammal erre a lapkára építve.
Találgatunk, aztán majd úgyis kiderül..
Új hozzászólás Aktív témák
- Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- EAFC 25
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Acer PREDATOR DLSS3 Gamer - I7 10700/RTX 4060/512GB NVME/1TB/ GARANCIA-BESZÁMÍTÁS!!
- Gamer Ryzen 5600X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 512GB NVME / 1TB HDD / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- ZBook Firefly 15 G8 27% 15.6" 4K IPS i7-1185G7 T500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- Alaplap takarólemez, hátlap, IO shield