- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én inkább az athlonra, és annak árazására gondoltam. $70-80-90, mint az "új" 845. A csúcs apuk ára valóban vetekszik a visherákkal. De más piac, nem? Aput az vesz, aki nem feltétlen akar dgput. Az Athlon szerintem a közepes kártyák lowend cpuja, de ide az igp inkább csak pénzkidobás. Szerintem ha a csúcs BR $180 is lesz, akkor se lesz helyettesítő terméke a jelenlegi 8370-nek, ami a hasonló árszegmens cpu-ja
Ha igaz, akkor a zen nem is a mainstream i3-i5-i7 ellen megy, hanem az E széria által lefedett árszegmens ellenében. A mainstream termék majd a RR lesz, csak az még messze van. Most persze nincs más, de nem hiszem, hogy a summit ridge bemenne i5 alá.
Én 150-160mm2-ről szóló találgatást olvastam. Legnagyobb a 200mm2 volt. Ez alapján akár be is mehetne, csak a brand értéke miatt nem biztos, hogy érdemes. Igazából az a baj, hogy az i5 szinten egy hatmagos zen és a 8 magos vishera között már nem sok különbség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motoros topic
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- E-roller topik
- Lopás útján fejlesztették ki az Apple Pay szolgáltatást?
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AMD GAMER Setup! Rèszletre is!
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest