- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amazon Kindle JailBreak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Én inkább az athlonra, és annak árazására gondoltam. $70-80-90, mint az "új" 845. A csúcs apuk ára valóban vetekszik a visherákkal. De más piac, nem? Aput az vesz, aki nem feltétlen akar dgput. Az Athlon szerintem a közepes kártyák lowend cpuja, de ide az igp inkább csak pénzkidobás. Szerintem ha a csúcs BR $180 is lesz, akkor se lesz helyettesítő terméke a jelenlegi 8370-nek, ami a hasonló árszegmens cpu-ja
Ha igaz, akkor a zen nem is a mainstream i3-i5-i7 ellen megy, hanem az E széria által lefedett árszegmens ellenében. A mainstream termék majd a RR lesz, csak az még messze van. Most persze nincs más, de nem hiszem, hogy a summit ridge bemenne i5 alá.
Én 150-160mm2-ről szóló találgatást olvastam. Legnagyobb a 200mm2 volt. Ez alapján akár be is mehetne, csak a brand értéke miatt nem biztos, hogy érdemes. Igazából az a baj, hogy az i5 szinten egy hatmagos zen és a 8 magos vishera között már nem sok különbség lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Revolut
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- RAID
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest