Hirdetés
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrM94
addikt
1.4v ig adhatsz neki feszt es szorzobol tuningolj nekem egy ph ii x2 555 3magon 1,4.125fesszel stabil 4ghz en regi lapommal kellett neki 1.4v 3.7re adj ennyit neki teszteld ha stabil probalj lejjebb venni a feszbol amig stabil marad
-
MrM94
addikt
válasz
roberto888 #6440 üzenetére
Pedig jo moka volt..
-
MrM94
addikt
válasz
attamero81 #6434 üzenetére
lehet felrevezetlek de az en alaplapom biosanal lattam olyat hogy enable core unlock to am3+ cpu a hivatalos oldalon a bios letolteseknel..
-
MrM94
addikt
1.2 re felvittem
feljebb nem mertem annyira azert nem ertek hozza de nemsokara kiprobalom..nb nek mennyi a max amit adhatok?
-
MrM94
addikt
Sziasztok van egy x2 555BE-m es a negyedik mag nem stabil..prime 95 alatt elszall...adtam neki voltot 1.3 tol 1.4 ig..csak nemjo..windows betolt minden oke csak prime 95 alatt hal be es a dirt nel valami tippetek lenne mit csinaljak vele mit probaljak meg ki? a lap egy 970 extreme 4
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Parfüm topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest