- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
mozso
senior tag
Egyebkent nem igazan ertem ezt az AMD vs. Intel harcot. Majd az osszes hazai forumon megy ez az ''enyem jobb'' stilusu harc. Mindket gyartonak voltak jo es rossz pillanatai. Az, hogy most az AMD ar/teljesitmeny viszonyban jobb, illetve azonos aru CPU-k eseteben teljesitmenyben is...nos ez mindenki szamara elonyos kellene legyen. Igy van piaci verseny, az arak sem szaladhatnak az egbe, a gyartok ra vannak kenyszeritve a fejlesztesre.
Nem ertem, hogy mitol lesz valaki valamelyik oldalnak annyira rabja, hogy ilyen hozzaallast tanusitsanak (akinek nem inge ugye...). Aki megengedheti maganak az vegye a jobbat, aki pedig nem, annak nem kellene fikaznia a masik oldalt, csak azert mert az jobb, viszont O maga nem engedheti meg maganak. Szerintem semmi ertelme elkoteleznie valakinek magat az egyik oldalon ''csak azert, mert''. En sem leszek szivbajos AMD-re atterni, de ha az Intel idokozben valami hasznalhatobbat hoz ki, akkor meg arra fogok valtani. Ez mar csak igy megy. De ettol meg nem szolom le egyik oldalt sem.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory: Nikke
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest