Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
Aktív témák
-
mozso
senior tag
Egyebkent nem igazan ertem ezt az AMD vs. Intel harcot. Majd az osszes hazai forumon megy ez az ''enyem jobb'' stilusu harc. Mindket gyartonak voltak jo es rossz pillanatai. Az, hogy most az AMD ar/teljesitmeny viszonyban jobb, illetve azonos aru CPU-k eseteben teljesitmenyben is...nos ez mindenki szamara elonyos kellene legyen. Igy van piaci verseny, az arak sem szaladhatnak az egbe, a gyartok ra vannak kenyszeritve a fejlesztesre.
Nem ertem, hogy mitol lesz valaki valamelyik oldalnak annyira rabja, hogy ilyen hozzaallast tanusitsanak (akinek nem inge ugye...). Aki megengedheti maganak az vegye a jobbat, aki pedig nem, annak nem kellene fikaznia a masik oldalt, csak azert mert az jobb, viszont O maga nem engedheti meg maganak. Szerintem semmi ertelme elkoteleznie valakinek magat az egyik oldalon ''csak azert, mert''. En sem leszek szivbajos AMD-re atterni, de ha az Intel idokozben valami hasznalhatobbat hoz ki, akkor meg arra fogok valtani. Ez mar csak igy megy. De ettol meg nem szolom le egyik oldalt sem.
Aktív témák
Hirdetés
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest