Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
mozso
senior tag
Egyebkent nem igazan ertem ezt az AMD vs. Intel harcot. Majd az osszes hazai forumon megy ez az ''enyem jobb'' stilusu harc. Mindket gyartonak voltak jo es rossz pillanatai. Az, hogy most az AMD ar/teljesitmeny viszonyban jobb, illetve azonos aru CPU-k eseteben teljesitmenyben is...nos ez mindenki szamara elonyos kellene legyen. Igy van piaci verseny, az arak sem szaladhatnak az egbe, a gyartok ra vannak kenyszeritve a fejlesztesre.
Nem ertem, hogy mitol lesz valaki valamelyik oldalnak annyira rabja, hogy ilyen hozzaallast tanusitsanak (akinek nem inge ugye...). Aki megengedheti maganak az vegye a jobbat, aki pedig nem, annak nem kellene fikaznia a masik oldalt, csak azert mert az jobb, viszont O maga nem engedheti meg maganak. Szerintem semmi ertelme elkoteleznie valakinek magat az egyik oldalon ''csak azert, mert''. En sem leszek szivbajos AMD-re atterni, de ha az Intel idokozben valami hasznalhatobbat hoz ki, akkor meg arra fogok valtani. Ez mar csak igy megy. De ettol meg nem szolom le egyik oldalt sem.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I7-7700 / Beszámítás OK! / Akciós!
- AMD Ryzen 5 3400G / BESZÁMÍTÁS OK!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest