- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vartanus #17906 üzenetére
solfilo
Mikor FM2-re váltottam, egy c2 duoról váltottam át, ami megváltás volt játékok szempontjából. Olcsó volt, modern, leesett az állam hogy milyen jól visz mindent, örültem. Egy évig hajtottam kb.Vartanus
Újan Sandy-t fölösleges venni, az Ivy-t sem javasolnám, ha már egyszer ott az optimalizált Haswell, jobb igpuval, kevesebb fogyasztással 10-20% plusz teljesítménnyel. De így viszont egy 20-40 pénzt simán rá lehet dobni, a alaplapok is drágábbak.
A játékokban nagy változást nem tapasztaltam, tripla A kategóriás játékok közül amelyik jól van optimalizálva nem tűnik fel nekem hogy most 40-50 helyett fix 60al fut valami. Pl. Crysis 2. Metro2033nál a minimum sokkal magasabb, nincs ugrálás a minimum és a max között.
Régebbi agyonoptimalizálatlan játékokba meglepő a fordulat, ahova tényleg kell az egyszálas teljesítmény: pl. Arma 2 OA, no ott rendesen meg tudott fektetni procikat, mondjuk ezt az intelt is meg tudja. ETS2-zöm még, ott sem volt rossz fps-em eddig sem, de stabilan majdnem a dupláját hozza ott is.
Szóval érződik hogy akár egy izmosabb vga-t is képes lenne kihajtani, de szvsz fölösleges, maradok a kompromisszumok mellett, a barátságosabb TDP érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bestbuy játékok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest