Hirdetés
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Meggyi001: Mágneses vízálló GPS nyomkövető - 1 hetes felhasználói vélemény
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Kb egy hónapra jön ki a szállítás, viszont tegnap kaptam egy kedves levelet:
Hello,
We're contacting you about order #xxxxxxxxxx. Unfortunately, we're unable to deliver your order. We're sorry for any inconvenience this causes.
To ensure you receive your item(s) as soon as possible, we've created a new order (#xxxxyyyy) which will be shipped to the same destination, at no additional charge to you. You should receive confirmation of this shipment soon.
There's no need to worry about your original shipment -- we've contacted the carrier and they should be returning it to us instead of delivering it to you. If, however, you should receive a duplicate shipment, please visit http://www.amazon.com/returns to print a postage-paid mailing label to return the extra shipment at our expense.
We hope to see you again soon.
Namost, az új rendelés $0.00-val szerepel a rendeléseimnél, a payment method pedig GiftCard.
Ha a vámon megfogják ($24,60), akkor mit fognak szólni a $0,00-ás számlámhoz? Az eredetit is beküldhetem, kérdés, hogy elfogadják-e rá?Remélem azért az eredeti csomag is megjön, tele aranyrúddal

-
gerii
addikt
Usankából mennyi idő szokott lenni egy könyv Amazon LLC-től rendelve?
Briteknél néztem ugyanazokat a könyveket, még Fontban is drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Házimozi belépő szinten
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- Androidos fejegységek
- PlayStation 1 / 2
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Állvány topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga 7 2in1 OLED FHD+ Ultra 5 125H 16 GB DDR5 7467 MHz Magyar helyszíni garancia 2028.06.
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest