- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerii
addikt
válasz
radi8tor
üzenetére
Kb egy hónapra jön ki a szállítás, viszont tegnap kaptam egy kedves levelet:
Hello,
We're contacting you about order #xxxxxxxxxx. Unfortunately, we're unable to deliver your order. We're sorry for any inconvenience this causes.
To ensure you receive your item(s) as soon as possible, we've created a new order (#xxxxyyyy) which will be shipped to the same destination, at no additional charge to you. You should receive confirmation of this shipment soon.
There's no need to worry about your original shipment -- we've contacted the carrier and they should be returning it to us instead of delivering it to you. If, however, you should receive a duplicate shipment, please visit http://www.amazon.com/returns to print a postage-paid mailing label to return the extra shipment at our expense.
We hope to see you again soon.
Namost, az új rendelés $0.00-val szerepel a rendeléseimnél, a payment method pedig GiftCard.
Ha a vámon megfogják ($24,60), akkor mit fognak szólni a $0,00-ás számlámhoz? Az eredetit is beküldhetem, kérdés, hogy elfogadják-e rá?Remélem azért az eredeti csomag is megjön, tele aranyrúddal

-
gerii
addikt
Usankából mennyi idő szokott lenni egy könyv Amazon LLC-től rendelve?
Briteknél néztem ugyanazokat a könyveket, még Fontban is drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- Rövid kedvcsináló előzetest kapott a Marathon
- GAI: A hűtőpaszta és thermal gap pad ellenes Vaterás
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- ZBook Fury 17 G8 17.3" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- ID-COOLING IS-50X V2 low profile hűtő, 50mm magas
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest