- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
panzer2
csendes tag
sziasztok! Az amazonrol rendeltem és vissza lett vonva a rendelés az eladó oldalárol a lényeg hogy jött is az sms hogy a 90 pár ezer forintos fizetés stornozva lett viszont a pénzt nem kaptam még meg a számlámra ez volt szerda este mit kéne most csinálnom?
-
panzer2
csendes tag
sziasztok! segítségedet kérném. Rendeltem az amazonrol mint ahogy az előbb írta valaki egy razer bladet ugye nagyon olcsó volt és mivel az amazon vissza fizeti a pénzt így belementem, főleg, hogy az eladó nem kérte azt hogy vegyem fel vele a kapcsolatot normálisan postázós dolog volt. Majd a rendelés után levonódott a pénz majd rá pár órával jött ez az amazontól:
Guten Tag,wir müssen Ihnen leider mitteilen, dass Ihre Bestellung #303-0943185-5801926 beim Verkäufer schibri storniert wurde.
Sollten Sie weiterhin an diesem Artikel interessiert sein, empfehlen wir eine neue Bestellung auf Amazon.de aufzugeben.
Unten finden Sie nochmals die Details zur Bestellung.
Wir freuen uns, dass Sie bei uns Kunde sind, und hoffen, Sie bald wieder auf Amazon.de begrüßen zu können.
Amazon.de
valaki tudna segíteni, hogy akkor most mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest