- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
liszi70
üzenetére
Ismét az ügyfélszolgálathoz fordultam, mert természetesen a legutolsó törlés után sem kaptam semmilyen értesítést, magyarázatot vagy segítséget tőlük. Ezt a választ kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk,
Az Ön biztonsága érdekében az alábbi rendeléseket töröltük, mert nem tudtuk megerősíteni az Ön adatait:
-- Rendelési szám: *******
-- Rendelt tételek: CE
Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségért. Ha továbbra is szeretné megvásárolni ezeket a termékeket, új rendelést kell leadnia."Mit jelent az, hogy nem tudták megerősíteni az adataimat??? Ezek nem normálisak, komolyan mondom. Valós ímélcím, valós mastercard bankkártya saját néven, valós teljes név, valós cím, MINDEN valós. Újonc amazonos vagyok, (íbéjen és alin rendelek, ott is voltam újonc valamikor), de ilyet még nem b@sztam sehol, hogy sorra törölnek rendeléseket, és egy kumma szót nem képesek arról írni, hogy konkrétan mi a kínjuk, és mit tegyek, hogy megoldódjon. Nem annyira fontos nekem az a termék, nem amiatt vagyok zabos, hanem ez az eljárás, ez az intézményesített nagy ívben leszarás a bosszantó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pad X8b néven jön a Honor következő belépőszintű táblája
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- További aktív témák...
- JVC RX 550
- MSI GeForce RTX 5090 32G LIGHTNING Z /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR GARANCIA/
- ELADÓ Keychron K8 Aluminium Frame vezetéknélküli billentyűzet Keychron fa csuklótámasszal (+ajándék)
- MSI Vector 16 Gaming Laptop / RTX 4080 175W / i9-12900HX / 1TB SSD / 16GB DDR5 RAM /
- iPhone 15 GYÁRI 99%-os akkumulátor!!
- Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Remek áron eladó 13 generációs új Msi Modern 14 laptop/i7/16gb/512ssd/Intel iris Xe/Fhd/Ips/Garanci
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest