Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Parallaxis #48 üzenetére
Engedd el, az alváskövetés ezekben saccra megy, ebben egészen biztos vagyok. Amikor tavaly novemberben megvettem a GTR3-at, 1 hétig párhuzamosan aludtam vele és a Fitbit Charge 3-assal, amit addig viseltem. KÖZE NINCS a valósághoz a GTR-nek, és azóta sem javították. Az egyetlen érdemi adat az éjszakai pulzus, a többi egy vicc. Szerintem a legnagyobb baj az, hogy nincs benne folyamatos pulzusmérés, naná, hogy nem rögzíti a rövid megébredéseket (a példád szerint a hosszabbakat se). Volt, hogy a szekrényen hagytam éjjel, az se tűnt fel neki, rendesen rajzolta a görbéket. Egyébként amikor indítja az ember a ZEPP-et, és szinkronizál egyet a telefonnal, akkor is látszik, hogy változik az addig megjelenített alvás elemzés. Kérdés, hogy amúgy addig mégis milyen adatokkal dolgozott, mit jelenített meg az applikáció, amikor a telefon repülőmódban volt? Vicc az egész. Amiben jó, az az, hogy az értesítésekben atom megbízható, és az üzemidő parádés, illetve a külcsín és a kijelző is parádés. Éééééés, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Balance-nak van most speciális kiadása is különböző színekben, de ez semmit nem változtat az egyébként is jól eltalált funkcionalitáson.
- Eredeti játékok OFF topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- Ingatlanos topic!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Apple Watch SE 2020 2Gen. 40mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 94%/p4222
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- Garmin venu 3
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest