- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy-úgy!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Kingston-al te vedd fel a kapcsolatot és te úgy intézheted, cseréltetheted.
Az hogy mit ad a bolt, az az ő dolga már.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
törölt tag
Attól függ, hogy milyen termékről van szó. Ha egyébként el lehet tőle állni, és hibátlan állapotban van, akkor jó eséllyel indulsz.
- Ha akár csak egy karcot vagy bármit találnak rajta, akkor viszont keményen meg fognak vágni.
- Mint ahogy akkor is, ha pl. ingyen járt hozzá valami ajándék (pl. processzorhoz játék), mert azt nem fogják visszavenni, és bár a számlán úgy szerepel, hogy "INGYEN" meg hogy 0 Ft, ennek ellenére pár tízezressel le fognak húzni annál is, hiába nem használtad föl a kódot.
- Átvételtől számítva lenne 14 napod az elállás bejelentésére, ezt ha e-mailben jelented be, vagy személyesen viszed be nekik, akkor be is tartják, ha viszont az oldalukon, tehát az alzás fiókodból szeretnéd indítani, ott már nem tartják be, mert nem a jogszabályok szerint járnak el, tehát nem az átvételtől számolják a 14 napot.
- Ami még lényeges lehet, hogy bár bekérik a számlaszámot, amire a pénzt kéred vissza, viszont ennek ellenére ezt teljes mértékben figyelmen kívül hagyják, és mindenképpen arra a számlára utalják vissza a pénzt, amelyik ahhoz a kártyához tartozik, amivel fizettél. (Pl. volt, hogy lógott egyik haverom némi zsetonnal, ezért az ő kártyájával lett átvéve egy csomag az Alzaboxban, amit én rendeltem a saját adataimmal. Sajnos mivel hiányos terméket küldtek, el kellett állnom a terméktől, és bár megadtam a saját számlaszámomat, mégis haverom kapta vissza az én pénzem.)De ha egyébként minden oké, akkor nincs mitől tartanod, 3 munkanapon belül vissza fogod kapni a termék árát. Fontos, hogy munkanapról van szó, tehát ha közbejön egy hétvége, akkor nyilván annyival később.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Politika
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ukrajnai háború
- Külpolitika
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest