Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Angie™

addikt

válasz rajesz.2010 #7612 üzenetére

Köszi :K
    Ezt valószínűleg én sem fogadtam volna el, habár meg lehet ragasztani tény. Jól döntöttél imo.

A történet tanulsága, hogy nem szabad egyszerre több terméket rendelni, külön-külön kell leadni.
    Nekem is volt egy hasonló kalandom amúgy. Áprilisban postapontra rendeltem a corsair házamat, ami nagyon közel van hozzám, hogy amikor lesz időm átmegyek érte és elhozom. Elkövettem azt a hibát, hogy rendeltem mellé egy 3000 Ft os vacak M.2ssd hűtőbordát is. Időhiányában nagyon be kellett terveznem mikor tudom elhozni, és mikor átépíteni a gépet, az egész hétvégémet erre lőttem be. Kaptam sms-t megjött a csomagom. Szombat reggel átsétáltam, 10 perc keresés után meglett a ház, de azt mondja az ügyintéző, hogy nem tudja kiadni, mert a másik csomag nem jött meg. Mondom ne szivasson, küldtek sms-t jöhetek érte. De nem tud mit tenni. Mondom, kifizetem az egészet, elviszem a házat a kis vacakért meg bejövök vmikor. Nem, nem nem.. Elment, megkérdezi a posta vezetőjét. Emberünk kijön, nem nem nem lehet megoldani. Mondom, kérem, könyörgöm, oldjuk meg vhogy szükségem van a termékre. Kifizetem az egészet, a másik csomagért be sem fogok jönni, azt csinálnak vele amit akarnak, maguknak adom, nem kell, leírom papírra.. nem nem nem..
    Egy hét múlva tudtam visszamenni érte, de időm akkor már nem, volt összeszerelni. :(
    Aztán kövi hétvégén mikor neki akartam kezdeni a szerelésnek, előtte elmentem edzeni, és volt egy horror balesetem. 3 hónap múlva tudtam átépíteni.. :((

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés