Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Raptoreum bányászat dióhéjban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Narancs81
tag
-
Narancs81
tag
Az már elér régóta ott olvasható. Lehet igaz, lehet nem. Válaszoltak is rá.
Amúgy meg: "We turned off Bitoreum (BTM) deposits due to a planned adjustment in their code. We will update when its completed and deposits are ready"
Szóval majd visszarakják. Ettől persze még nem a megbízhatóság márványszobra ez a projekt. -
Narancs81
tag
válasz
gyurma888 #2393 üzenetére
A fejlesztők aktivitását egyszerű követni (ha van). Van különbség aközött, ha tele van valamivel a twitter, frissítik az oldalukat gyakran, stb. Látszik. (Látja! Nem látja? Na látja...)
Az, hogy egy ilyen (jelenleg az 5000. piaci kapitalizációt tekintve...) coin felkerül e egy top váltóra az meg pénzkérdés. Magyarán fizetni kell a váltónak, hogy felvegye a coint.
Szóval az van, hogy nincs érdeklődés, nincs forgalom, nincs pénz -> nincs új váltó. És nem fordítva, hogy új váltó -> forgalom -> moon.
Van nekem is még pár ezer, de már nem bányászom. -
Narancs81
tag
Jó kis PLSR...
0 piaci kapitalizáció... (najó még csak 1 hónapos az egész)
Az RTM-t egyszer nagyon megtalálta valaki(k), akkor felment az ára és az szép volt. Kérdés, hogy a PLSR-t is megtalálják-e majd valakik és felverik-e az árát? Vagy marad a konstans eladói nyomás a bányászoktól, folyamatosan konvergálva a nullához? Meglássuk.Nekem iNodez-on van RTM. Remélem nem fosik be a gépem és megy a levesbe...
-
Narancs81
tag
válasz
viharhozo #2285 üzenetére
Gyakorlatilag annyi rá a garancia, hogy a srácok becsszó megígérték. Be van jegyezve a cég az USA-ban, de ez tulajdonképpen semmit nem jelent. De kérdés, hogy pl egy soft walleten (pl binance, coinbase, etc) mi véd téged? Semmi. Csőd vagy meghekkelnek és vége.
Még a bankok se mondják tuira, hogy a berakott pénzedet vissza fogod kapni ha gebasz van, mert "csak" 32M forintig van biztosítva a betéted.
iNodez 200-nál több smartnode-ot kezel (darabonként 1.5millió RTM) szóval jó pár ember szavazott nekik bizalmat. Eddig nem volt velük gond.
De ha most belegondolok az általuk kezelt mennyiséget ha mind értékesítik most (meg is csuklana az egész RTM piac, szóval ez lehetetlen) akkor kb $7M az amennyit szakítanának. Azért ennyiért már érdemes dobbantani -
Narancs81
tag
-
Narancs81
tag
válasz
Pietrosz #1703 üzenetére
Nyugi, a diffnek már amúgy is reszeltek
Szerintem az lesz ezzel is mint az RTM-el: Először bányásszák egy tucatnyian HODL-ra, utána megtaláják páran, felporszívózzák az összes érmet amitől elszáll az árfolyam, ez után a nagymama kenyérpirítója is ezt fogja kaparni, és mivel további organikus növekedésre esély nincs, a kibányászott érmék mennek rögtön eladásra vagy másik coinba, az árfolyam pedig szep egyenletesen csökken.
Amit írtál paraméterek végül is jók, de nekem AMD van, szóval nem pont jó. Ez a sima dual GPU mining. Amivel próbáltam (SRB) azzal nem volt teljes az öröm. Teljesen más beállításokat szeret a ProgPow mint az ethash... vagy ordít a kártya vagy szétfől dualban.johnny6d: Feladatkezelő->részletek tab->xmrig.exe (jobbklikk)->set prio (legalacsonyabb)
-
Narancs81
tag
válasz
johnny6.d #1698 üzenetére
Amit Pietrosz posztolt link itt, az a kezdőpont. Azon kell végig menni. Ezzel már el lehet kezdeni bányászni. Utána meg eldöntöd raksz-e rá GPU-t vagy sem.
Azért írogattam korábban, hogy nem jó az SRB prio állítása, mert az a job beérkezésekor ütemez, akkor van döntéshelyzet. A randomx meg nem olyan mint a ghostrider, az vagy pörög vagy leáll teljesen, kb fele fele arányban. A cél az lenne, hogy amikor nem pörög, akkor csináljon ghostridert, amikor meg bejön egy randomx job akkor váltson át arra. Ez a váltás nem történik meg, mert amikor beérkezne egy job (amit a pool szabályoz) akkor a proci éppen ghostridert csinál és előbb azt befejezi, és csak utána (!) kezdi el a randomx-et. Tapasztalati úton én azt figyeltem meg, hogy ha külön processzként futtatom a két minert akkor egyszerűen feladatkezelőben állítható a folyamat prioja. Így elfogadja a jobot rögtön amikor beérkezik és csinálja a randomx-et. Mikor befejezi, akkor folyatja a ghostridert, csak ugye az így lassabb lesz. Sokkal. Fele. Meg több is lesz a ghostrider stale, dehát ez van. Ha egy minert használok, akkor ezt nem lehet beállítani.
Na most az van, hogy GPU-val is jobban megéri jelenleg EPIC-t túrni (nekem egy 6800 van és azzal legalábbis most úgy néz ki), és a ProgPow is ugyanígy működik mint a randomx, egyszer fut egyszer áll. De a GPU jobokat nem lehet már így ütemezni. Aki rájön, hogy hogy lehet úgy dualban futtatni ProgPow-t és ethasht egy GPU-val, hogy meglegyen a teljes ProgPow hash és csak a szabadidejében csináljon ethash-t annak küldök 1 RTM-et. Ki tudja, lehet pár év múlva milliókat ér majd
-
Narancs81
tag
válasz
EQMontoya #1675 üzenetére
Csak ötlet, hogy ha stake-eled pl iNodez-on akkor az a mennyiség ami neked van havi 800RTM-et hoz. 1000 a minimum collateral, ami 1,2 havonta gyűlik össze, az után az is megy a "tőkéhez", de ki is utaltathatod walletbe.
Szóval a 25K RTM - jelenlegi viszonyok mellett - annyit hoz mint egy 5900x ami 7/24ben bányászik (csak nincs villanyszámla). (Not a financial advice)
-
Narancs81
tag
válasz
Pietrosz #1668 üzenetére
Azt hogy mennyit hoz azt nehéz megmondani, nyomogatom még mint süket a csengőt. Egy 5900x átlag (!) ~7kh/s, a miner szerint. Az úgy jön ki, hogy amikor fut akkor akkor 12-16kh/s amikor meg nem akkor 0. Ilyekor szépen felugrik az RTM hash. Cache foglaltságot nem lehet nézni, de mint minden memóriát, gondolom ezt is ki tudja lapozni a proci ha kell neki. Ha dualba raktam akkor az RTM is meg ez is fele-fele hash-el ment. (De így azért nem futtattam órákig...) Ha a processz prióját állítom, akkor annyi a hash amennyit várok itt is ott is. Az RTM 3.7khsről lement 1.7khs-re ha a priót állítom. Dualban meg csak olyan 600 volt.
Meg a másik, hogy kiutaláshoz kell a bányász jelszava. Dualban (meg triple-ben...) meg a bányász konfigfájlja úgy néz ki mint a karácsonyfa (végül is kaárcsony van...) és jobb a békesség szerintem. A végén nem akarok szívni a kiutalással. Eleve ez a listeneres, tranzakciófájlos kiutalás elég unorthodox.Amúgy a diff az elszáll(t) itt is mint a győzelmi... és ez még csak a kezdet.
-
Narancs81
tag
válasz
Pietrosz #1644 üzenetére
Valami nem egészen kerek az SRBvel. Amikor csak epicre túr, akkor (amikor fut) akkor 13kh/s-el megy. (Amikor single minigben használtam akkor érdekel mód konstans 12khs volt, de nem találtam blokkot...) Viszont mikor mellé rakom az RTM-et akkor ez a teljesítmény feleződik. Szóval nem annyira pörgeti, mintha egyedül lenne.
-
Narancs81
tag
válasz
Pietrosz #1604 üzenetére
Na van már siker?
A leírások tulajdonképpen itt vannak. Discordon is ugyanazek vannak, szóval ebből kell kiindulni.
Nekem fut a miner pár órája. Blokkot nem talált. Hash az 12k körül van (5900x), sok reject/stale. Több nyitott kérdés van:
- Kiküldeni walletből nem egyszerű...
- exchange-re ViteX-et írták. De hogy az appot hogy kell használni...
Ha majd talál valamit és lesz a walletbe valami majd gondolkodok tovább. De szólóban gondolom ez nem lesz gyors... -
Narancs81
tag
válasz
Dare2Live #1593 üzenetére
Nincs tapasztalatom XMR bányával. De egy 5900x-et alapul véve
- XMR: 12kH/s;
- RTM: 3.5kH/s
@130W
és a kalkulátort használva az RTM még mindig jövedelmezőbb a moneronál. Ez akkor hogy van? -
Narancs81
tag
válasz
Dare2Live #1392 üzenetére
Az egyik CCD 4350 a másik 4200 @ 1.05V. Ha stabilitást is szeretnék e mellé, akkor 1.15V kéne.
Szerintem 1.1V fölé menni nem optimális, de ez csak az én véleményem, mert olyan kicsi a növekmény teljesítményben, hogy nem éri meg. Amit bír ezen a feszen annyit bír és kész. -
Narancs81
tag
válasz
Dare2Live #1389 üzenetére
Egy pár meglátás a részemről (Egyébként BeZol párszor írt erről itt korábban):
- ahogy tapasztaltam 1V-tól felfelé egységnyi fesz emelés 3 egységnyi fogyasztás növekedést eredményez. Tehát kb annyi +W amit írtál. De ha ki vagy békülve a Ryzen Master nyomogatásával, bányára beraksz egy külön profilt, amivel elmegy stabilan a bánya esténként, meg stabil a net, stb. Amikor meg valami másra kell a gép akkor indítasz egy másik profilt. Példa: nekem csak 1.15V-on atom stabil egy adott órajelen amivel a bánya fogyaszt 120W-t. De bánya+net még éppen eldöcög 1.075V-n is és így a fogyasztás 100W.
- 3500h-hoz nem kell akkora órajel. 4.3-4.4 elég. Csak adj neki több időt (2 nap). Legalábbis az utóbbi 2 nap átlaga nálam ezt igazolja. -
Narancs81
tag
válasz
schwartz #1347 üzenetére
Smart contraktok tárolásával és futtatásával kapcsolatos funkciót lát el a smartnode. Így lesz a raptor egy PoS+PoW hibrid.
Az iNodez nem csinál önmagában semmit, csak egy "display" alkalmazás magához a smartnode keretrendszerhez. Szóval a hasznot az RTM hálózat adja, ugyanúgy ahogy a PoW bányászott érméket is.
De nem értem én se. Elment mellettem a tudomány. Ponzi -
Narancs81
tag
- Legjobb/stabilabb webes UI a flocknak van. Elég jól is hoz a pool. Nem csoda, hogy mindenki ezen van.
- rplant web lassú. A hash ezen a poolon magasabb, de érzetre valahogy nem jön annyi coin.
- 011data a web még lassabb. Még nehezebb megítélni, hogy hoz, mert nagyon kicsi pool.Ahhoz hogy meg lehessen állapítani melyik hogy hoz, ahhoz kéne vagy 5 napos teszt úgy hogy a diff az állandó. Ez sosem fog megtörténni.
-
Narancs81
tag
válasz
rumkola #1270 üzenetére
Ne búslakodjatok, SzlobiG úgy néz ki jó érzékkel fogja ki a platina/gold darabokat a lottón.
Írtam korábban, hogy a 2 CCD-t külön külön is be lehet állítani, mert a 2. CCD az mindig silányabb minőségű mint az 1. Példa. Így nekem elég stabil már a bányához és netezéshez, de CB vagy prime már em fut le. Ahhoz kevés ennyi fesz.
Talán ez is tanúlságos lehet. Ők a hatékonyságra mennek, látszik, hogy allcore 4GHz fölött már aránytalanul meg kell emelni a feszt egy minimális teljesítmény növekményhez. -
Narancs81
tag
Így hogy az rplant jobb belátásra tért én vissza is térek rá vagy az 011data-ra. Szerintem nem néz ki jól hogy a flock a hashrate 75%-t becuppantja… [link]
-
Narancs81
tag
válasz
kabos777 #1013 üzenetére
Pedig én már letérköveztem a fél udvart, hogy legyen hely nekik.
Valakiben felmerült az ötlet, hogy stake-elje? iNodez?
Szöget ütött a fejembe ez a lekötés dolog. Miből van itt pénz? Mi az értékteremtési folyamat amiből a node ki tud fizetni ilyen hozamot? Valahogy az a 40% körüli éves hozam túl szép hogy igaz legyen... -
-
Narancs81
tag
Rabid Mining (youtube) hónapok óta posztolgat a témáról, 3-4 procival kezdte az elején amikor még ömlött a bányákba a coin. 400ezer RTM jött neki össze pár hónap alatt. Na ez a világ az RTM esetében már nem fog visszajönni
de egy stabilan jövedelmező (egy procival 1-4$/nap) állapotra ez is beállhat majd.
-
-
Narancs81
tag
válasz
EQMontoya #796 üzenetére
Azért írod, hogy a pool rosszabb? A csapból is RTM folyik (ezért is ment akkorát) szóval nem is csodálkozok rajta. A diff duplázódott 3 napon belül. Ha maradtál volna se lett volna jobb.
De nekem továbbra is az a megfigyelésem, hogy az rplanton nagyobb a hash olyan 5%-al a flockhoz képest (miner és pool is).
Már most várom előre Danex ultramotiváló reportját, hogy mennyit esett a héten a reward. Rekord lesz -
Narancs81
tag
Dobj egy új screenshotot pls a 1.2.4.1-el, mert ezt még a 1.1.9-el csináltad. Látszik, hogy a zen exe-t indítja nem is a zen2-t (ami neked van).
Letöltöd. (Vírusírtó meg a chrome panaszkodni fog.) Csinálsz 1 mappát neki amit beteszel a vírusirtód kivételei közé, módosítod a config.json-t (amit ide másoltak az elvileg jó) és indítod a cpuminer.bat-ot mint rendszergazda. -
Narancs81
tag
Amit módosítani kell, az a config.json és ennyi. (Nincs olyan file hogy cpuminer-zen2.bat, hacsak nem csináltál egyet.)
Amit pedig indítani kell az cpuminer.bat. Az majd kitalálja melyik exe-t kell indítani és futtatja a config.json alapján.
(ui: teljesen jó a legfrissebb verzió is - 1.2.4.1 - nem kell mókolni a régiekkel, már jó. Ez arra vonatkozik amit írtam. Annyira változékony a gr algoritmus, hogy megtéveszti az embert és azt hiszed, hogy egyik jobb mint a másik, de nem. A 1.1.9-el kicsit másképp kellett) -
Narancs81
tag
rplant-al volt gond anno, hogy "rplant is not counting skipped shares on their backend
towards the users which lead to lower miner payouts/hashrate on the pool" még 3 hete. Ez gondolom már megjavult és nem kell külön paramétert átírni a pool miatt.
Most átjöttem rá és azt tapasztaltam pár óra után, hogy már jó. És bár még korai ezt kijelenteni 2 óra után, de a flock-hoz képest jobban megtekeri a procit (több a hash a minerben és a pool-on is) -
Narancs81
tag
Az hogy mi itt beszélünk róla ;)
Az utóbbi pár napban több nagyobb site is írt róla, meg YT-erek és nagy figyelmet kapott. Szoval felfigyelt rá az átlag minerek nagy része. De az az érzésem, hogy ami meredeken csinál bármit, az tudja ugyanolyan meredeken az ellenkezőjét is.
-
Narancs81
tag
[link] kezdődik:)
Amúgy a legmagasabb kötés az elmúlt 24h-ban 0.0834en volt... khm... :) -
Narancs81
tag
Gondoltam felteszem itt a kérdést, mert úgyis itt van mindenki aki számít
Némi keresgélés után sem tudtam rájönni, hogy működik a magonkénti OC. Ez lenne a legjobb megoldás. Allcore OC-t szerettem volna, de pár gyenge mag miatt nem megy elég magasra. Már nagyjából kitaláltam melyik magok a gyengék és azok órajelét szeretném csökkenteni, hogy a többiek hagy szaladjanak.
Ekkor szembesültem azzal, hogy Ryzen Masterben ha CCX-en belül nem egyezik meg az összes mag órajele akkor geb@sz van.
CCX-en belül a legmagasabbra beállított mag(ok) órajelét beveszi, de a többi lényegesen alacsonyabbra kerül. Példa. Van ennek (magonként fix max órajel egy adott fesz mellett) megoldására módszer?Vagy engedjem el ezt a megközelítést és inkább menjek rá egy kitesztelt CO profilra és állítsak be egy PPT limitet? A gond ezzel meg az, hogy pillanatnyilag felvenne a proci akár 160W-ot is, de azzal így nem fog menni. Ha meg bevarrom a 160W-ot fixre akkor meg az annyi is lesz fixen, se több se kevesebb...
Köszi
-
Narancs81
tag
Az elég sovány. A fele eltűnt az éterben. Mi volt a kiutalási folyamat?
Pl én a tárcából átdobom SouthXchange-re (kevés fee), ott váltom BTCre (kevés fee), BTC BNB-re (kevés fee), BNB-t utalom Binance-ra (150HUF/utalás). Ott még mit kezdek vele nem tudom. Gondoltam elköltöm amit akarok kártyával, vagy nem (onnan a kiutalás drágább lett, de egyelőre jó az ott). -
Narancs81
tag
Ilyen történt már valakivel flock pool-on, 1.2.2? Úgy néz ki mikor én aludtam, ő is
A fogyasztás az maradt magas, és még a share-ek is jövögettek, csak a hash esett vissza a minerben. Újraindítottam és utána megint jó. -
Narancs81
tag
Hát éppen ez az. A tuningnak az lenne az értelme számomra, hogy figyelembe veszi az aktuális beállításokat (max freki, állandó freki vagy van boost, thread beállítás, egyéb info a config fileban, esetleg pool info, általános CPU kapacitás) és ennek fényében lesz egy profilod. Ha ő úgy konfigolja be magát, hogy pl egy adott algót/melót 1 threadre rak, nem 2-re, mert így a leghatékonyabb, de te közben megváltoztatod a beállításokat akkor lehet nem lesz már optimális a teljesítmény, mert lehet már mást választana. De csak hangosan gondolkodok. Nem tudom melyik a jobb bizonyítottan. Abban is kételkedem, hogy 2x ugyanúgy futna le.
-
Narancs81
tag
Gondoltam ha bánya és netezés mellett nem csokizza össze magát 24h után akkor nekem ez elég stabil. Kevesebb watt. Ha meg másra kell akkor visszarakom a default-ot én is.
A hash a kérdés? 4.075-ön van most a proci, mert melegebbet már nem szeretnék. Mivel a táblázatban bench értékek vannak mint referencia, toltam én is olyat, az expected average 3170H/s-t ír. Este futott vagy 8 órát és utána nálam a miner is kb annyit írt ki átlagra.
A flockpool gondolom 24h átlagot néz, arról még nincs infóm, de még nem mutat annyit amitől jó kedvem lenne.
Szóval ha ez elmarad az átlagtól, akkor nem tudom mitől lehet. Ryzen masteren kívűl máshoz nem nyúltam.Ami még érdekes nekem az a tune. Elég változatosak az eredmények amiket kapok. Ha a CPU frekin változtatok már más lesz a config file. (4 órás futás miatt nincs is kedvem állandóan tesztelgetni...) És nem tudom, hogy a GPU bánya mennyire befolyásolja. Az a jobb ha fut mellette a GPU bánya és ahhoz igazodik, vagy inkább ne fusson mert az a jó?
-
-
Narancs81
tag
Ez hasznos, köszi! Nem értem mi nálam a gond. CPU 3750MHz@1V=90W. 5900X-el nem tudok 2600-2800H/s (miner átlag) fölé menni. Poolon 2.5-2.6kH között írja.
Próbálkoztam 1.2.2vel, full-tune után, flock poolon. (llacee szemfülesen rávilágított, miért rossz az 1.2.x az rplant-on. Thx!)
Ránéztem 1.1.9-el, de ugyanaz.
Kipróbáltam PBOval, amivel SzlobiG kap 3.5kH átlagot ilyen procival. De így becuppant átlag 160W-ot (max 200W), 92C és throttling mellett is ugyanaz a hash.
Nem értem.
Rabid 3900X-el lát 2.6kH/s poolon, ami ugyanaz kb mint az 5900X.
Egy 3950X (ami jobb mint a 5950X) is "csak" 3.2kH nála. -
Narancs81
tag
Gondoltam letesztelem a 1.2.2-t és előtte dobtam neki egy full tune-t.
Rabid letesztelte az 1.2.1-t és állítása szerint nem rosszabb a teljesítménye mint az 1.1.9-nek volt. Ami érdekes, mert többen írták neki is, hogy valami nem OK az új bányásszal. Azt mondja majd leteszteli ő is Hive-on is. Na mindegy... már az érdekes, hogy neki miért jött ki kb ugyanaz a hash, másoknak meg nem.A profitabilitás összevetésére még 24 óra is kevés lehet, annyira hektikus a kiutalás és a jutalék (az immature balance hol felduzzad, hol leesik...) amit ráadásul a poolok időszakos lefőlése is tarkít.. Most én is adok neki egy teljes napot és megnézem mennyi lesz a kifizetés a 1.2.2-n vs 1.1.9-en. (Már látom mi lesz az eredmény, csak nem akarom elhinni
)
Beállításokat tekintve úgy olvastam, hogy angol tudósok 3900X, 5900X, 5950X esetén is ugyanúgy leszedik a frekit 3.6GHz-re a feszültséget pedig 1V-ra. Ryzen Masterrel ez könnyen megoldható és stabil. Tehát ez az a kiindulási alap amit lehet még piszkálni. Most én is ide lőttem be, aztán meglátom mit hoz a friss meg a régi bányász.
Így az én 5900X-em átlag 86W-ot fogyaszt HWiNFO szerint, 110W-ig ugrott fel max.
Hash meg reward számokat még majd írok 2 nap múlva ha lefutottak a tesztek.Érdekelne még kinek milyen 5900X beállítási vannak, mert a hatékony működés engem is érdekel.
(CPU hőfok: nyitott ház, NH-D15S@600RPM mellett 62C)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Projektor topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Nem adják oda a Robotaxi nevet a Teslának
- OLED TV topic
- BIOS frissítés
- Memóriakártya topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest