Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok, már egy pár hónapja én is próbálkozok meló kereséssel,de nem nagyon jön össze. Elvégeztem az egyetemet,de sok helyen "túl képzett" vagyok ezzel utasitanak el. már azon gondolkodok legközelebb mikor beadom a sulit ki is hagyom csak az a baj hogy 5 év üresen fog tátongani az önéletrajzomban. (egyébként a diploma után sikerült 1 évet már melóznom). Valakinek tapasztalat ezzel kapcs? Érdemes kihagyni,vagy akkor mit tegyek ha rákérdeznek, vagy mit lehet ilyenkor kamuzni amit el is hisznek hogy csak érettségim van ??
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Bzzz
senior tag
Köszönöm a segítséget. Amúgy ti ilyen europass önéletrajzot szoktatok beadni vagy pedig valami egyénileg szerkesztettet?
''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
-
Bzzz
senior tag
Köszi gyors válaszod és szerinted megszakitott tanulmányomat bele kell-e irnom??
-
Bzzz
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen kérdezek de nekem azzal kapcsolatban lenne kérdésem hogyha olyan állásra adom be a hirdetést ahol középfokú végzettségüt keresnek ott ne irjam le a diplomámat ha az mondjuk nem szakirányú. pl elektronika technikust keresnek nekem meg mondjuk környezet mérnök vagy bölcsész végzettségem van? köszönöm előre is a segítséget ! ja és mégvalami nekem volt egy másféléves kisiklásom elkezdtem a fősulit gépészként aztán abbahagytam és teljesen más szakon indultam el az elejétől. Irjam be azt is az Önéletrajzba??
[Szerkesztve]''Az amit a Világon szeretetnek hívunk, csupán önközpontú vágy arra, hogy élvezzük a szeretett tárgyat.Tehát hogy valakit szeretünk vagy nem, pusztán attól függ: Kielégíti-e az adott igényeinket vagy sem?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest