- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
g@bo
nagyúr
vehetsz te fel csilivili armani öltönyt is, ha a sok féreg a fizetési igényed alapján dönt, mellesleg, számít valamit a szaktudás is...
ismerős kell, mellé jó fellépés, és határozottság ( +fél kiló önbizalom ), és akkor nincs 8 körös interjú, egy alja állásra.
én poénból, tét nélkül elmentem pár interjúra. pénz, pénz, pénz. mindenhol ezen ment az izzadás. bevágtam az ajtót, viszlát.
tanuljatok nyelvet, és meneküljetek nyugatabbra.... kanada egész jó hely.
-
doc
nagyúr
jellemzoen szakmai interjukon voltam, szoval nem az dontott hogy milyen ruha van rajtam
ha azert nem kapnek meg egy olyan munkat, amire szakmailag tokeletesen alkalmas vagyok, mert valaki akinek fingja sincs a szakmarol azt mondja hogy nem tetszik neki a nadragom, na olyan helyen nem is lennek hajlando dolgozni
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egér probléma
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!