Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Rengeteg java fejlesztői álláshirdetés van fent neten (Bp-n meg főleg), szóval ha értesz hozzá, akkor nem lehet probléma.
Más. Nekem az önéletrajzzal kapcsolatban lenne egy kérdésem. Amiket az egyetemen tanultam programozási nyelveket (amiket az eddigi munkahelyeimen nem használtam "élesben"), azokat hogy tüntessem fel a cv-ben?
Ilyet írtam bele: "C/C++ programozási nyelvek alapfokú ismerete"
Megpályáztam egy tesztelői állást, és jött a válasz, hogy ehhez az álláshoz nem elég a C++ nyelv alapfokú ismerete. Nyilván sosem dolgoztam C++ fejlesztőként, de azért csak tanultam ilyesmit (template-ek, metaprogramozás, traits, stb.), szóval kicsit úgy érzem, hogy ezt az "alapfokú ismeretet" úgy értelmezik, hogy a for ciklusoknál leragadtam.Szóval, hogy kéne ezt beleírni az önéletrajzba?
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-roller topik
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen monitort vegyek?
- Metal topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest