- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Csataálca
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shin Chen
tag
válasz
bandras54 #792 üzenetére
Köszönöm
A chatbot nem nagy segítség, de úgy nézem hivatalosan weboldalon keresztül nem lehet rendelni, majd még kutakodom.
Írtam levelet a salesnek, kíváncsi vagyok mit válaszolnak"A tudomány az vagy hülyeség, vagy az elit trükkös módszere az egyszerű emberek átverésére."
-
válasz
bandras54 #541 üzenetére
Ha bemegyek a nagykerbe és azt mondom kérek egy ISO IEC60320 C05-ös tápkábelt csak néznek rám mint egy hülye sznobra, de ha azt mondom kérek egy mikiegeres tápkábelt már meg is kapom mire pislogok egyet!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
lp640sv
tag
válasz
bandras54 #494 üzenetére
Igen az kéne,de sok minden más is 😊 asztal,szék billentyűzet, monitor 😜 egér már van 😄 én most csak 17"ba gondolkodtam mert Londonba dolgozok egy ideje és ide nem tervezek tv-t,monitort venni,szóval kell a nagy képernyő 😊 úgy tűnik az asus lesz a kiválasztott,sajna az Ali drágább és igy is sokkallom ezt a pénzt! Amúgy ez lesz az első laptopom,asztali gépem volt mindig. Amúgy mennyire birjak a laptop aksik a folyamatos töltést? Mivel hogy ez fogja valtani majd az asztali gépet elég sűrűn töltés alatt lesz 😃
-
rutinka29
csendes tag
válasz
bandras54 #476 üzenetére
Na sikerült és kiderült ,hogy mi volt a probléma.
A Net keretrendszer szarakodott,mert a Win 7 és ez a gép még a 3.5 verziot használta viszont ma már a 4.5 és az felettiek vannak.
Ezért részlegesen letiltotta a windows.
Be kellett lépnem mert a Vezérlőpultban a windows szolgáltatások ki és bekapcsolása alatt csak részlegesen volt bekapcsolva.
Bekapcsoltam teljesen és lám..... azonnal miután beírtam a service kódot elkezdett mindent letölteni és feltelepíteni.
Tegnap este óta minden működik ahogy kell!
Köszönöm a segítségeket és ha esetleg valaki ugyan így járna,remélem ezzel segítettem !!! -
Muerte
addikt
-
Fücsök007
őstag
válasz
bandras54 #352 üzenetére
Majd én.
AW Amplifier vs Thunderbolt 3 linus videó. -
Madwe
nagyúr
válasz
bandras54 #122 üzenetére
Mégegy javaslat: a sok bloatware vackot amit alapból felraknak rá, töröld le nyugodtan
Persze ha 1-2re valóban szükséged van az maradjon, de légy kíméletlen a számodra szükségtelenekkel, mondjuk alienware-eknél nem vészes. Sőt igazából clean install majd 1-2 neked kellő dolog feltevése a legjobb igazából, ha van időd
Pl a killer appja tiszta bug, célszerű letörölni s az eszközillesztőt is, majd a killer oldaláról leszedve újrarakni pl az illesztőt.
-
Muerte
addikt
válasz
bandras54 #120 üzenetére
Szia!
Ezt az akksi kímélősdit nyugodtan felejtsd el
nekem 4 éves (gépben most néztem meg) 14% az elhasználódás mértéke.A legtöbb Dellben normális a töltő elektronika,ergó mindegy hogy kiveszed vagy sem,arról használod vagy sem,majd "ő" tudja mikor és mennyit töltsön rá.Én soha nem vettem ki a gépből,neked sem ajánlom,mert hirtelen áramszünetkor,vagy netán túlfeszkor nagyon-nagyon jól jöhet ha benne van.Adott esetben ez megmentheti a lapot,vga-t,ssd-t vagy is vinyót akár.Ha új a gép akkor az első évben célszerű ránézni havonta Aida64-ben (energiagazdálkodásnál) hogy nem romlik-e rohamosan az akksi állapota,mert ritkán előfordulnak selejtes darabok,és az akksira csak 1 év gari van ha jól tudom.
-
Muerte
addikt
válasz
bandras54 #84 üzenetére
A honosításhoz ha használt gépről van szó akkor az előző tulaj neve,címe kell és fontos hogy azon is legyen bejegyezve a gép a rendszerben,mert ha már másod/sokadkézen ment keresztül akkor ez nem fog passzolni és elutasítják a kérelmet ha te nem tudod beírni a webes felületen a valódi előző tulaj adatait.Érdekessége a dolognak hogy ők pontosan látják a kért adatokat,de nem segítenek ha te nem tudod őket...Vásárlási/gyártási régiótól függően akár számlát is kérhetnek már használt géphez is.Új gépnél a névre szóló számla kell.A refurb gép az necces téma,főleg ha ebay-es vásárlás,mert ott általában fake számlát küldenek amit a Dell nem igazán fog díjazni,emellett a refurb gépekre speciális garit szoktak ajánlani.Általában csak az a bolt/eladó aki felújította és elfogadtatta újra a garit a Dell-lel oda szól és a lokalizáció sem mindegy az esetek 99%-ban.UK refurb gépekre általában csak UK-ra szól a gari és csak annyi időre amire hivatalosan megkapta,(nem hiszem hogy refurb gépre engednének garancia hosszabítást,jellemzően 1 évet szoktak kapni) A legegyszerűbb hogy mikor kinézed a kérdéses gépet akkor elkéred az eladótól a service tag-et,aztán felhívod a Dell-t és megkérdezed őket hogy arra a ST.-re mik a lehetőségek.
-
Muerte
addikt
válasz
bandras54 #80 üzenetére
Jellemzően az itthoni disztribútoroktól lehet venni gari kiterjesztést.Ha felhívod a Dell supportot akkor ők nagy eséllyel meg tudják mondani kik most az illetékesek,régebben a CHS és Laptopszalon volt.Vannak hozzá feltételek,honosított vagy itthon vásárolt gépnek kell lennie.Az árak horror szinten vannak.Én 2011-ben vettem +2 évet az akkori M17xR2-mre Laptopszalontól és 90e ft-ba fájt,nem érte meg mert 5 éves korára bill.cserén kívül nem kellett másra költeni
Még 2012-ben cseréltettem benne a CCFL panelt RGB Led-re,mert a 7970M kinyírta az invertert
,de ez volt minden.A gar kiterjesztés árát a gép vásárlásakor kicsengetett pénz alapján számolják ki ha jól tudom.Ez az összeg lehet olyan 30->50e ft / év napjainkban szerintem.Meg kell kérdezni ,de meg lennék lepve ha ettől olcsóbb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Újként árulhatnak használt Seagate HDD-ket a piacon
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen routert?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Dell E7450 i7-5600 és Dell E7470 i7-6600 működő alkatrészek.
- 81 Eladó Hp 250 g7 i5 8 gen laptop FHD 256SSD 16GB RAM Zsír új akkuval a képek szerinti állapotban
- 80 Eladó Dell Inspiron 3593 15.6" FullHD laptop, Intel Core i7-1065G7, 8GB, 512GB SSD Új Akkuval!
- Dell Latitude 5490 14" FHD IPS érintő i5-8350U 16GB 256GB gar
- MSI Creator Z16P Notebook! 16" 165Hz / i9-12900H / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 2TB SSD! BeszámítOK
- HP Pavilion 14 - Ryzen 5/16GB/512GB SSD - szép állapot
- Lenovo ThinkBook 15 G2 ITL i5-1135G7 256SSD 16GBDDR4 15,6" FHD IPS IrisXe
- HP EliteBook 840 G3 I5-6300U/8GB/240SSD/WIN11/Magyarbill/
- Dell Precision Munkaállomás 5540 i7-9750H/16GBRAM/512SSD/QuadroT1000/WIN11PRO
- Dell Latitude E7470 i7-6600U 16GB 256SSD FHD IPS WIN11Pro
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest