Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
andro93
aktív tag
válasz
SchumiBácsi
üzenetére
Az első általad leírt módon mentem vissza, de az az érdekes, hogy abban a falban futó L alakú aknában, ami visszavezet az emberektől a lifthez, nincs semmilyen felfele vezető cső, amin le tudna jönni az alien, csak a semmiből elém ugrott.
Utána második nekifutásra amikor átmásztam a padló alatt és kijöttem volna az L alakú cső előtt még a padló alatti aknából, szintén elkapott, de azzal az animációval, amikor felránt a csőbe, ha csorog a nyála és alá mész. Ennél is valahogy odateleportált.
Egyébként szokott néha érdekes dolgokat csinálni mind az alien, mind Amanda. Pl: afölött a lift fölött, ahol megtaláljuk a hekkelő berendezést, van egy kis akna ami átvezet egy másik szobába. A minap mikor mentem vissza a szobából, Amanda egyszer csak felsikolt, mintha elkapta volna a banánfejű, pedig a közelben nem volt. Vicces szitu volt.
A másik kedvenc, mikor a szekrény előtt szaglászik, visszatartom a lélegzetet, elmegy az alien, aztán mikor levegőt veszek, hirtelen odateleportál és kitép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Sweet.tv - internetes TV
- Duplázik a NAND is: a Samsung 100%-os áremelésben gondolkodik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen házat vegyek?
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Router gondok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként szokott néha érdekes dolgokat csinálni mind az alien, mind Amanda. Pl: afölött a lift fölött, ahol megtaláljuk a hekkelő berendezést, van egy kis akna ami átvezet egy másik szobába. A minap mikor mentem vissza a szobából, Amanda egyszer csak felsikolt, mintha elkapta volna a banánfejű, pedig a közelben nem volt. Vicces szitu volt.