Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
monalala
aktív tag
A CM 10.2- ben is olyan 'visszapattanós' a görgetés?
Üdv, Lala
-
Milestone2
nagyúr
válasz #84490496 #19870 üzenetére
Nem így gondoltam vagy rosszul írtam.
Más telefonoknál úgy van, hogy ahogy a CWM megkreálta a backup-ot pl. "2013-04-08.12.54.20" nevű mappába, azt a mappát mindenféle változtatás nélkül kell bemásolni a clockworkmod/backup mappába, nem szabad átnevezni sem. Ha valakinek át akarom küldeni a mentést, akkor nem a belül található 7-8 fájlt zippelem össze pl. "OT995 gyári GB ROM treemobil_2.3.6 GINGERBREAD v61O-0.rar" néven, hanem a "2013-04-08.12.54.20" nevű mappát mappával együtt, mert akkor ha a címzett kibontja, akkor megkapja a helyes nevű mappát és nem hasal el MD5 checksum hibával... Szóval Alcánál nem így van, szabadon átnevezhető a backup mappa, ettől még hibátlanul felrakja a CWM...???Más.
Az OT995-höz írt régi MIUI ROM-okról van bárkinek tapasztalata? (pl. Alcatel_miui_v4.1.2_cocktail_2.11.16)
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
Bocs kifutottam az időből...
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
R2Bazsi15
tag
válasz Milestone2 #19871 üzenetére
Értem én hogy bootolni könyebb és biztonságosabb de ha kihúzom a gépről megszakad ráadásúl az USB kábelem is megvan törve.
POCO X3 Pro
-
Milestone2
nagyúr
válasz R2Bazsi15 #19906 üzenetére
Nem teljesen értem amit írsz...
Ha szar az USB kábel, az gond. Cseréld ki.
De mit húzol le? És miért? Míg fel nem ment az új ROM a betöltött CWM alól, nem hiszem hogy le szabad húzni a kábelvégről a telefont...vagy mit értesz ez alatt: "de ha kihúzom a gépről megszakad"...???
-
kgymac
őstag
válasz Milestone2 #19907 üzenetére
Ugyan nem vagyok gépnél, de van olyan cwm, ami nagyobb, mint a recovery partíciója. Na azt süsd fel a telefonra, az már kihívás :-)
-
kgymac
őstag
Bocsi, a cwm sütési feladvány bazsinak ment volna, de már nem tudtam szerkeszteni:-(
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz kgymac #19908 üzenetére
Korán van még, nem forog az agyam...
A kérdésem lényege az volt: ha betöltve van a CWM (nem felflesselve a telefonra), CWM használata közben, ugye nem húzható le a kábelről a telefon, míg nem végzett a ROM telepítésével. Mert mintha a fórumtárs ezt reklamálta volna, hogy ha lehúzza megszakad... Az nem normális, hogy megszakad? Ha nincs a telefonba égetve, hanem csak a PC-ről fut, akkor meg is kell szakadnia, ha az összeköttetés megszűnik? Nem?
-----
Ja, ha nem nekem szólt, akkor már értem, hogy miért nem értem...
[ Szerkesztve ]
-
R2Bazsi15
tag
Akkor természetesen nem állok neki mikor tudom hogy nincs rá időm.
De a kábel mozgatás nélkül is lecsatlakoztatja a telefont és van másik kábel nem is az a gond hanem az hogy az csak öt centi.
Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e ilyent venni valahol(USB kábelt)?POCO X3 Pro
-
kgymac
őstag
válasz Milestone2 #19910 üzenetére
Én úgy emlékszem, csak a betöltéshez kellett a kapcsolat, utána le lehetett húzni. De aug elején flasheltem utoljára CM10.1-et, az elég régen volt.
A cwm flashnek annyi előnyét látom, hogy nem kell gép a cwm bootoláshoz. Ez akkor előny igazán, ha "véletlenül" lenyomod a recoba lépés gombjait és nem a gépednél vagy. Úgy emlékszem, ekkor nem is tölt. -
helixP
nagyúr
válasz Milestone2 #19905 üzenetére
Nem bizonyult használhatónak, ahogy emlékszem.
-
helixP
nagyúr
válasz Milestone2 #19918 üzenetére
Elég régi tag vagy, nem akarlak emlékeztetni a kereső használatára
Fakir véleménye a MIUI-ról.
Egy másik
Egy kis irónia dinnjétőlR2Bazsi15: Igaza van nagyfejünek. Tokok, kábelek, alkalmazások, másik topic. Legalább is így indult...
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz Milestone2 #19910 üzenetére
Gépről való bebootolás után (ha megjelent a CWM menü) le lehet húzni, akkor már nem kell a kapcsolat. Igaz ez sehol nincs leírva.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
x1port
addikt
Sziasztok!
Páromnak van ilyen telefonja gyári 4.xxx rendszerrel.
Semmi mókolás se root se semmi.
Mostanában annyira lassú neki,hogy nem ritkán le is fagy. Se kép se hang.
Ilyenkor akku ki/be és megy tovább.
Ez nem túl jó már csak azért sem mert a hátlap már eléggé instabil rajta.Van valami tippetek rá ?
Köszi előre is! -
x1port
addikt
válasz helixP #19928 üzenetére
Másik romot nem szívesen tennék fel neki.
CM kizárva !
Másrészt meg már annyira belakta a rendszert ,hogy jó lenne ha megmaradna.
Root-tal sem vagyok előrébb szerintem.
Pár alkalmazást lefagyasztottam neki.Lehet,hogy tényleg lesz első körben egy gyári visszaállítás és egy sd kártya formázás.
-
Milestone2
nagyúr
válasz #84490496 #19930 üzenetére
#19906 Pont ez a baja, hogy úgy nem megy neki:
"Értem én hogy bootolni könyebb és biztonságosabb de ha kihúzom a gépről megszakad ráadásúl az USB kábelem is megvan törve. ...a kábel mozgatás nélkül is lecsatlakoztatja a telefont és van másik kábel nem is az a gond hanem az hogy az csak öt centi."
[ Szerkesztve ]
-
helixP
nagyúr
válasz x1port #19929 üzenetére
Hát, akkor nem tudok sajnos mit mondani
Önmagában a root-tól nem lesz gyorsabb a készülék. Nézd meg mi fut neki a háttérben, és jegelj/törölj még többet. (Ha lenne custom rom, emeltetném az órajelet, használtatnám a Zram-ot, esetleg korlátoznám a háttérfolyamatokat)
Mért kizárt a CM? Nekem az csinált értelmes telefont ebből a készülékből. -
R2Bazsi15
tag
Szeretném megkérdezni hogy ha felteszek egy cust romo-ot akkor veszik minden?
POCO X3 Pro
-
Milestone2
nagyúr
válasz R2Bazsi15 #19934 üzenetére
Mire gondolsz?
Ha csinálsz előtte egy backup-ot, minden megmarad, bármikor vissza tudod állítani.
Ha arra, hogy újra kell-e telepítened minden programot, akkor sajnos igen.
Szerintem nem lehet áthozni...Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
bigman001
tag
Jó napot elvtársak! Kérdésem az lenne amit tegnap kaptam romot zippként szeretném telepíteni , hogy a patchot is feltudjam rakni vele ,az egy rar filében van, ha megnyitom így néz ki!
Ha kicsomagolom akkor meg így:
Kérdésem a következő: ezt lehet zippként telepíteni? és ha igen hogyan és mit kell csinálni vele?Alcatel-OT-995 A màgikus V60O-O GB boot loader!
-
Milestone2
nagyúr
válasz bigman001 #19936 üzenetére
Ez szerintem egy CWM backup mappán belüli fájljai....erről írtam pár sorral feljebb szerintem Ivan7 elkészítette a backup-ot a CWM-mel, majd bement a "2013-09-30.12.54.20" mappába az ott lévő fájlokat bezippelte teljesen más névvel és úgy küldte át, nem hiszem, hogy a CWM "OT995 gyári GB ROM treemobil_2.3.6 GINGERBREAD v61O-0" nevű mappát hozott létre....és még mindig azt mondom, én úgy tanultam, hogy a mappa átnevezése MD5 checksum hibát okoz és nem használható...de lehet, tévedek
[ Szerkesztve ]
-
bigman001
tag
válasz Milestone2 #19937 üzenetére
Igen! De ezt hogy tudom megoldani hogy zippként települjön? vagy hogy tudnám a patchot feltenni vele??
Ahogy szerintem Fakír is írta tök mindegy mire nevezed, nekem is felment így. Vagy lehet pont ez a baj a frissítésnél hogy a backuppon belöli mappa nem erre van nevezve?
[ Szerkesztve ]
Alcatel-OT-995 A màgikus V60O-O GB boot loader!
-
törölt tag
-
ToniSoprano
addikt
válasz x1port #19933 üzenetére
A következőket ajánlom ha nem akarsz rootolni:
Beállítások->Fejlesztés-> "Törölje a tevékenységeket" pipa be ( ez annyit csinál, ha bezársz egy programot az tényleg bezáródik, és nem fog menni, vagy akadni a háttérben és ha akadt valami azt is kilövi és több lesz a memória)
Beállítások->Fejlesztés-> Háttérfolyamat-korlátozás -> "Nincsenek háttérfolyamatok", de aztán vissza kell állítani az értéket "Legfeljebb 4 folyamatra", vagy "Normál korlátozásra" (Ez kitisztítja a gyorsítótárat) -
törölt tag
válasz bigman001 #19941 üzenetére
V60O-ra nincs patch. Ha másikat teszel fel,akkor meg nem csináltál semmit,vagy teló kuka. Akarsz kockáztatni?
A rom: V60O. A patch pedig V61O,bár arra sem emléxem,hogy a v61O patch van-e egyáltalán..
X1port: ovatosan azzal a progival,volt aki kukázta a telót vele..
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz ToniSoprano #19940 üzenetére
Köszi , akkor ezt megcsinálom.
A rootolás még belefér..de azzal sokkal nem lennék előrébb.
Max arra gondoltam ,hogy ha rootolt akkor a rom toolbox-al kitörlök véglegesen olyan appokat amiket nem használ.
Nem tudom ez segítene-e valamennyit -
Milestone2
nagyúr
válasz R2Bazsi15 #19934 üzenetére
Ha csinálsz a jelenlegi rendszeredről egy CWM mentést, akkor
a Nandroid Manager programmal (érdemes megvenni, hasznos, ráadásul csak a fizetősben lehet mindent átmenteni egy előző mentésből)
a következőket tudod átmenteni a custom ROM-ba:
-Restore Apps+Data (még sosem próbáltam)
-Restore Text Messages (állandóan használom, működik)
-Restore Call logs (nem használtam)
-Restore Wifi access Points (állandóan használom, nem kell a wifi jelszavakat újra beírni, átszívja)
-Restore Bluetooth pairings (nem használtam még)
-Restore User Wrord Dictionary (nem használtam még)
-Restore Browser Data (nem használtam)
-Restore Home Screen (nem használtam)amint látod, elég sok adatot meg lehet menteni.
És úgy gondolom, ha az általam használt 2 funkció működik, akkor a többi miért ne működne?Ha működik az Apps+Data átszívás, akkor ez neked megoldás lehet!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Weblap készítés
- PlayStation 5
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest