Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz bagyusz #20400 üzenetére
Megehet, hogy igen, de a Blade -elvileg- nem érintett ilyen szempontból, mégis elpatkol ha megcseréled a két fő meghajtót. Nem azonnal, ám pár nap múlva egyszer csak soha sem ébred fel többé. Annyira beáll, hogy még a gyártói szoftverrel sem lehet felkelteni. Sőt! Még a led sem világít rajta.... teljesen agyhalott lesz.
-
tomiivagyok
aktív tag
válasz bagyusz #20359 üzenetére
És megszűnt a bootloop! Ó istenem, mekkora kő esett le a szívemről. Most sikerült felraknom, mert töltöttem a telefont, aztán pedig imádkoztam, hogy újrainduljon a telefon - újraindult, bootloop nélkül, 8 másodperc alatt! Azért az szerintem nem rossz, és végre 10.2-es CM van a telefonomon.
Köszönöm szépen a romot! -
wwenigma
Jómunkásember
válasz bagyusz #20402 üzenetére
Jo kis para volt mikor raneztunk anno.
GT540-en gond nelkul ment a particio csere mur4k progijaval.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
mrazgabor
tag
válasz #84490496 #20273 üzenetére
felraktam a win 7-et de a probléma továbbra is ugyanaz.
"A számitógéphez csatlakoztatott egyik USB-eszköz működésében hiba lépett fel és a Windows nwm ismeri fel.'
Eszközkezelőben USB portoknál felkiáltójellel Unknown Device.
Probáltam manuálisan megadni a drivert de semmi.
Ezt dobta ki : Már telepitette a legjobb illesztőprogramot az eszközhöz
A windows mwgállapitotta hogy az eszközillesztőprogramja naprakész.Telenoron is tökéletes a 10.2
[ Szerkesztve ]
-
mrazgabor
tag
Elözményként itt a hozzászolásom.[link]
-
R2Bazsi15
tag
Üdv
Kérdésem a következő, hogy meg lehet-e vonni a különböző engedélyezet superuser-t programoktol JB 4.3 CM 10.2-n mert akárhogy keresem nem találom és idegesít.POCO X3 Pro
-
-domesz-
csendes tag
Megnéztem egy másik 995-ön (ugyan az a firmware,kernel,telenor mindkettő,stb. minden megegyezik) és minden gond nélkül belép cwm6-ba.. Factory reseteltem az enyém,hátha valami belenyúl a dologba,de ugyan úgy fail.. Nekem mostmár végképp semmi ötletem,pedig elég fontos lenne a rom Ötlet
Ui.: Ámulok ezen a factory reseten bootolás után 214 mega szabad ram
[ Szerkesztve ]
Alcatel OT-995
-
bagyusz
őstag
válasz Keeperv85 #20403 üzenetére
Ennyire szereted a zte "kihívás" kínálatát?
(#20405) wwenigma: Jaja
(#20409) R2Bazsi15: Beállítások -> Superuser
(#20410) -domesz- A mai cm10.2-t telepítetted?
(#20408) mrazgabor Rakj fel egy adb drivert- google első találat, vagy viccen kívül a motorola android drivert az is jó lesz. Ha hangerő le+ bekapcs kombóval felbukkan egy kész telepített driver akkor mákod van. Ahol még van alca post képt az még menthető az esetek többségében.
[ Szerkesztve ]
-
R2Bazsi15
tag
Már nem engedi szerkeszteni de közben rájöttem.
POCO X3 Pro
-
mrazgabor
tag
válasz Keeperv85 #20423 üzenetére
ADB Installer
Bagyusz azt mondta googleba irjam be adb diver és az elsőt töltsem le -
törölt tag
-
helixP
nagyúr
válasz bigman001 #20433 üzenetére
Ugyan a nekem szóló válaszod ellenére bagyuszt kérdezed, mégis válaszolnék egy idézettel:
"Minden nőnél van jobb nő/Minden bajnok legyőzhető"
Bár utálom a Junkies-t, ebben igaza van: mindig lehet optimalizálni, reszelgetni, nem csak az android / CM verziószám számít.
[ Szerkesztve ]
-
mercurytopaz
aktív tag
Végre felment !!!
Bagyusz kösziiiiiii.Jó hogy vagy.
-
tomiivagyok
aktív tag
Hupsz, első hiba. Nem tudom miért, de a Play Áruházat ha megnyitom, akkor egyből be is záródik, és hibaüzenetet dob ki. Töröltem belőle a felhasználói adatokat, megnyílt egy alkalommal, megszűntek a random "A google play alkalmazás leállt" ablakok, de amint megnyitnám újra, megint nem tölt be - de legalább a folyamatos leállt ablak dobogatásáról leszokott. Valami ötlet, amivel orvosolható?
-
törölt tag
válasz tomiivagyok #20444 üzenetére
Mondjuk Gapps reinstal.. hamár a play a része..
-
eldrah
aktív tag
ezekről a tio carrera romokról van valakinek tapasztalata, véleménye? olvastam az összefoglalót..megér egy próbát?
közben rájöttem rossz helyen keresgélek választ bocsi..azért ha van tapasztalat várom
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz eldrah #20448 üzenetére
Az ics v1.3 volt az utcsó,ami a neve alól kikerült,bár a romot mistercheese "készítette".. Lényegében cm cuccokkal telerakott Bagyusz kerneles ics,amiben a tweakek nem annyira mennek,nincs ékezetes mms/sms sem(nálam anno nem volt) és még sorolhatnám.. Az elöd jobb volt (tweaked ics, azt használtam a telómon..).
-
mano59
csendes tag
Sziasztok, lehet nem idevaló kérdés de hátha kapok segítséget. Nem tőlt a teló. A PC-s kapcsolat megvan, de fesz nincs. Házilag megoldható???? Köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest