- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Melyik környék ez? Érdemes lehet kis alkuval bepróbálkozni másik lakásoknál, amit nézel, bár normál esetben ilyenkor már az egyetemisták is megjelennek a piacon, ami rontja az alkualapot.
Én is játszom a gondolattal, hogy ha marad később is (hosszú távon) heti több nap home office lehetőség, akkor költözöm valamelyik vidéki nagyvárosba. Bár ha ez tömeges jelenség lesz, akkor lehet, hogy nem lesz akkora különbség a bérleti díjakban, hogy megérje. -
_drk
addikt
Szerintem attól függ, hogy hol keresel. De mi most jófogás-on találtunk egyet, de szinte csak ott találkoztunk normálisabb hirdetésekkel.
Egyébként google-ről nagyon sok oldalt feldobott, rendes specifikus kereséssel. Tökre igénytelen oldalakon egész jó kecók voltak hirdetve. Idősebbek akik nem vágják az internetet simán eltévedhetnek ilyen oldalra, csak hogy ingyen hirdessenek.
Facebook-ot szerintem kerüld el! Vagy 3 csoportban nézelődtünk, az a káosz ami ott megy... meg persze az egész velejárója... Pfúj!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteDesk 800 G5 DM - i5-9500T, 16GB, 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest