Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
Melyik környék ez? Érdemes lehet kis alkuval bepróbálkozni másik lakásoknál, amit nézel, bár normál esetben ilyenkor már az egyetemisták is megjelennek a piacon, ami rontja az alkualapot.
Én is játszom a gondolattal, hogy ha marad később is (hosszú távon) heti több nap home office lehetőség, akkor költözöm valamelyik vidéki nagyvárosba. Bár ha ez tömeges jelenség lesz, akkor lehet, hogy nem lesz akkora különbség a bérleti díjakban, hogy megérje. -
_drk
addikt
Szerintem attól függ, hogy hol keresel. De mi most jófogás-on találtunk egyet, de szinte csak ott találkoztunk normálisabb hirdetésekkel.
Egyébként google-ről nagyon sok oldalt feldobott, rendes specifikus kereséssel. Tökre igénytelen oldalakon egész jó kecók voltak hirdetve. Idősebbek akik nem vágják az internetet simán eltévedhetnek ilyen oldalra, csak hogy ingyen hirdessenek.
Facebook-ot szerintem kerüld el! Vagy 3 csoportban nézelődtünk, az a káosz ami ott megy... meg persze az egész velejárója... Pfúj!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- MAKULÁTLAN! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest