Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mahrenburg

őstag

válasz MiklosSaS #1811 üzenetére

DonSasss (#1811) - Jó Éjt!

(Azé' megmondhatnád, hogy milyen tábor... :O )

Vezérigazgató Úr (#1812) - "Igazi élményautó lehet." - Nem tudom hogyan boldogulna itt az Antarktisz jégmezőin, hófútta síkságain, de legfeljebb kap egy plusz hősugárzót...

"200-365 :Y Kérem szépen én egy családos ember vagyok!" - Akkor azért vallasz be csak kétszázat... Majd ha pápává választanak, akkor már bevallhatod mind a 350-et, akkor már nem szúr szemet senkinek...

"Kemény munkával szedtem össze azt a pár milliót az első két évben!" - :DDD

Én is megdolgoztam érte, amikor annak idején processzort gyártottunk Sassssal Szibériában, saját kezűleg nyúltam le a több tonnányi halat a bérszámfejtés raktárából, s ástam el egy csak általam ismert jeges hómező alá.. (De el ne áruld Sasssnak... Bár lehet, hogy sejti, hogy én voltam... )

" ...még mindig rajta tartja a mocskos mancsát." - Ha gondolod, elküldjük a Topichadsereg Különleges Alakulatának kivégzőosztagát, pillanatok alatt meggyőzik őket, hogy tulajdonképpen nem is tartoztok semmivel, sőt még ők fizetnek pár milliót (igény szerint milliárdot)...

"A pingvinek félnek a rókától? - Nem, csak a Sassstól... Küldjem a pingvineket? Nekimennek ezek mindenkinek...

"Az élet kegyetlen!" - Örömmel látom, mégsem volt kidobott pénz, hogy beírattunk a "Hogyan váljak jó diktátorrá?"-tanfolyamra... :C

Sasss (#1818) - Mint köztudott, Mrs. Bluyoo a termelési igazgató... :U Mióta megöregedtél, mindent elfelejtesz... :(((

DonSasss (#1828) - Jó reggelt!

Teaway (#1836) - "A nővérkék is veletek alszanak?" - Állítólag a Vezérigazgató Úr haza szokta vinni mind a 200 (de csak hivatalosan 200, valójában 350) titkárnőjét, úgyhogy vélhetően telt ház van...

Popes (#1838) - Csikó? A sasoknál fióka van...

Vezérigazgató Úr (#1846) - Örülök, hogy Gergő otthon van! :C

"Nincs szívünk felébreszteni." - Fordított esetben Gergő majd nem csinál ügyet abból, hogy felébresszen-e Titeket... :D

Sasss (#1851) - " ...takaritas, hazimunka....senkinek nem lesz kedve/ereje hozza... " - Mit gondolsz, miért viszi haza mind a 200 (jó, jó, tudom... 350... ) titkárnőjét? (Már persze azon kívül... )
    ____

(Ha valamely felvetésre esetleg nem válaszoltam, akkor küldjétek el a Vezérigazgató Úr titkárságának (pontosabban titkárnőségének) Mahrenburg-ügyi osztályára három példányban, majd a hölgyek elbírálják, s az arra érdemes kérdést a pingvinek közvetítésével elküldik nekem... )

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés