- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
klepto
addikt
Nem alaplapi, hanem csipszeti, de nekem tetszik, amit az Abit IS-10 (IS-7 microATX verziója) csinál :D A boot dosos behúzó ablaka helyett egy Intel P4 logót tesz ki P4-es procinál (a cerkával még nem próbáltam) :DD Ha jól tudom, ez az Intel csipszet sajátossága, ha P4-es procit érzékel. Jól tudom :F
Kezdd szimpi lenni az Abit, ha végre sikerül egy működő vinyót beszerezni, és a sebessége is jó lesz, akkor magamnak is Abit lapot veszek, az IC7-et :)) -
klepto
addikt
Ha már van ez a topicom, akkor ide vág a következő kérdésem.
A Mercury PI865-L alaplap milyen minőségű lehet?
Kinézetre ref. elrendezésű, árban meg messze a legolcsóbb a konkurenciákhoz képest, amik min. 5k-val kerülnek töbe, az eredeti Intel lap 10k-val drágább :U
Ez a lap bruttó kisker ára: 18000.-Ft -
klepto
addikt
Up.
Na akkor folytassuk ott, ahol tegnap abbahagytuk :P
[Szerkesztve] -
klepto
addikt
-
klepto
addikt
Félve nyitom meg ezt a topicot, mert szerintem megint elküldtök melegebb éghajlatra :DDD
Talán _Volokovy_ írta, ''klepto, ki vagyok a topicjaidtól'' :D
Melyik alaplapnak van boot logója? A Mercurynak mindig is volt, vagyis bootolásnál nem a dosos behúzó képernyót kellet bámulni, hanem egy Mercury felirat jelent meg a képernyőn, majd a Windows felirat, és így indult a gép. Ezt a régi divatot most felélesztette az Asus, és a legújabb lapjainál nekei is van 256 szines boot logója. Pl.: [L]http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-vm/overview.htm[/L]. Ilyen boot logója van más cég alaplapjának indulásánál is, vagy csak a Mercury, és az Asus használ ilyen szívet dobogtató trükköt?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest