Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aalvin.e
csendes tag
sziasztok,
remélem jó helyre írok...segítségeteket szeretném kérni
a probléma a következő lenne:nem tudom hogy az alaplapom vagy mi hibás mert pl ha töltök le valamit mondjuk egy programot azt is néha hibásan szedi le nem lehet telepíteni hiányosnak írja telepítésnél, ha torrentről töltök ott is nagyon sok hash hibával tölt le mindent így van amit 4-5x kell újra töltenem hogy teljes legyen, de nem csak letöltéssel van problémám ha másolok gépen belül dolgokat azokat ugyan úgy hibásan másolja át (telepítésnél hibát ír hogy hiányzik ez vagy az)
Kábelek winchesterek rendben vannak az biztos, a winyókat ellenőriztem a gyártók hibakeresőivel meg most is azok a winyók mennek csak a régi gépemben...és semmi hiba másolásnál és letöltésnél sem (0 hash hibával)...
A ramot is ellenőriztem memtest-el, szerintem a lappal lesz a probléma de kikérném a ti tanácsotokat is hogy szerintetek mi lehet.
előre is köszönöm a segítséget...

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óra topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest