- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- No Voice in the Galaxy
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave64
aktív tag
Az enyémet ajánlani tudom !!!
Az 566-os A-Datám MAX 326(652Mhz) en még elmegy (Everest 4944, 1680, 40,7) -
extralarge
csendes tag
válasz
extralarge #159 üzenetére
BUMP!
-
extralarge
csendes tag
hi!
olyan socket 939-es alaplapot keresek ami támogatja az 566-os memóriákat és a PCI-Expresses VGA-kat.
határ a csillagos ég
PLZHELP -
Junó
tag
Hali!
Szeretnék beruházni új alaplapra Athlon 64-es re, melyikre érdemes (Abit, Asus, vagy...). Vias, vagy nFors-os jobb? A milyen memóriák kellenek hozzá?
Athlon 64 AMD 2800+-os milyen proci, vélemény?
Előre is köszönöm!!! -
[BiG]
csendes tag
Sziasztok!
A hétvégén végre sikerüt levágni a Zalman 7000Al-Cu-ból, hogy rászereljem az Epox 8RDA+ -omra. Első ránézésre ez sikerült is, de sajnos kiderült, hogy azóta nem működik a IDE2 és a LAN. Az IDE-t minden módon próbálgattam. (másik kábellel sem ment és a másikon működő winyó sem ment ezen a csatin. ) a bioszban megnéztem nincs letiltva. Próbáltam bios resetet de az sem segytített.. A LAN-al sok mindent nem tudtam kezdeni egyszerűen nem működik. Win XPSP1 azóta nem látja. Bár win reinstall-t még nem próbáltam De a IDE2-ből kiindulva, hogy a BIOS sem detektál winyót gondolom más/nagyobb baj lehet.
Van valakinek valami ötlete mivel próbálkozhatok még???
Az igaz, hogy le akarom cserélni egy 8RDA6+PRO-ra , de nem godoltam, hogy ezt a kukába fogom dobni...
Előre is köszi! -
musclemuseum
aktív tag
Hali.
Adott egy Acorp 6VIA85 alaplap, amihez szeretnénk venni egy 120G-s vinyót, csak az a kérdés, hogy látni fogja-e...
Nem találtam semmi infót erről.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
harley
őstag
szóval a proci a bűnős most már 90%...
-
djyuri
őstag
Áh! Értem. Szal akkor maradjon így ahogy van. Szuper. De nem baj,ha leveszek róla kb 100mA-ert? (eddig nem volt gond)
Amúgy erre nem is gondoltam. Köszi!!
Tökre megnyugodtam.
AMúgy azért még egy helyen feltettem a mondatra való kérdésemet,mert még nem láttam,hogy reagáltál rá. Szal végülis megoldódott a dolog. Akkor alvileg azt írja le a könyvem,hogy a ''régi'' típusú tápoknak az egyik tápcsatlakozóját kell ide bedignom ahhoz,hogy működjön eme ''új'' technologíás alaplap.
(nem a szószerinti fogalmazást mondom)(mert nem sok köze van hozzá,csak a szerintemi lehetséges lényeget magyar nyelven)
Szal mégegyszer köszi a gyors segítséget.
Amúgy mindent hittem volna ma hajnalban,csak azt nem,hogy ilyen gyorsan választ kapok erre.
A másik totyikba nem törlöm ki az üzenetemet,mert végülis azért a szó szerinti fordításra is kiváncsi vagyok,hogy ezt az angolok hogy adják a nép tudtára. -
I_Am
veterán
Ez a csatlakozó azért van rajta az alaplapon, hogy ha már rendelkezel egy tápegységgel amin nincs atx 12V-os segédfeszültség csatlakozó, akkor is tudd használni anélkül, hogy új tápot kelljen venned. Ezt elsősorban Asus a rambus-os alaplapjaira szerelte.
Ha már csatlakoztatva van a lapodhoz az atx 12V-os csatlakozó (látom a tápodon van és anélkül nem biztos, hogy menne a géped) akkor ezt már ne kösd be. Vagy az egyiket vagy a másikat szabad. -
djyuri
őstag
Szasz all!
Felütötte a fejemet egy csatlakozó az alaplapomon.
A neve: EZ PLUG
És amit tudok róla,hogy olyan csati megy bele,mint a vinyóba (táp),Szal 4 pines.
De merek beledugni ilyet.
Az alaplapi könyv ne ír érthetőet.
Bár szerintem ez mond valamit:
This patented ASUS technology lets you use your existing power suply rather than buying a new ATX 12V power supply. The ASUS EZ PLUG(tm) is a 4-pin auxillary +12V connector.This Connector provides additional power required by the P4 CPU.
Szal nekem ez nem sokat mond. Amúgy jön ki rajta feszültség,de nem mertem leterhelni egy pici ventillátornál erősebb dologgal,mert féltem,hogy inkább bemenet.
De áramot sem mertem rá tenni,mert nem tudom,hogy nem-e kimenet.
Szal értitek? Patthelyzeten vagyok. Azért kérdem ezt meg,mert reményeim szerint ez valami stabil működéshez való dolog vagy pedig egy redundás táp bekötő.
Szal kérlek segítsetek valamit. Köszönöm. -
harley
őstag
Kérem ZÁRJÁK a topicot kedves moderátorok.....
thnx -
atosz
őstag
Nahh akkor csak az volt latod.
Probalj meg egy masik telepitot esetleg. Amugy minden alapon van? Ilyet amugy okozhat memoria hibat.
De en ez esetben amit tennek:
Van egy nagyon franko Boot CD-m, amit tesztelesre szoktam hasznalni. Teljesen ingyenes, es szerintem kotelezo lenne mindenkinek.Lekell tolteni egy kb 50 megas onkitomorito exe filet, igy kapunk egy ISOt, ezt kiirva egy boot cd-t kapunk. Ultimate Boot CD <--- erre kell rakeresni guglin, ingyenes.
Ha ez megvan eloszor is lefuttatni a memtestet, aztan kicsit tesztelnem a procit is, vegul megneznem a vinyot is a gyari teszterrel. De van meg ott sok mas is, vhol csak kikene buknia a hibanak.
Amugy most hogy kicserelted a kabeleket, mar nem sir a szaja 80 pinnel vagy mi volt? -
harley
őstag
na...
levettem a sarkazásvédőt és MEGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
viszont amikor raknám fel a Wint, elkezdi telepíteni a fájlokat és újraindúl, akkor már nem CD-ről hanem a vinyóról kéne bootolnia, akkor azt írja ki hogy:
''hiba a rendszer betöltésekor''
na most mi van????
kicseréltem a kábeleket de uaz.... -
actommy
tag
Ne parázzál a lesarkazástól ha elég óvatos vagy nem lesz semmi gond csak nem szabad állat módjára bánni vele.
Én amikor raktam össze nem vettem hozzá lesarkazás védőt és működik.
Azt írtad valami 80pines valamit ír ki a gép. Nem lehet hogy az IDE kábellel valami problémája? Próbáld meg eindítani úgy hogy kiveszed a házból az egészet(ahogy írta valaki) lesarkazásvédő és winyó nélül. -
-
atosz
őstag
Gep eletbelehelesenel nagyon sok illogikus dolog megrtonenik, legalabb en ezt tapasztaltam. Mindenesetre apro csavarokig mindent szet kene szedni, majd mindent ketszer leellenorizni osszerakasnal. Elott meg a lapon CMOS reset, es az osszes jumper celjat megtudni a manualbol.
Apropo, gephazba bevan epitve? Nem erhet vmi fem cucc a laphoz? Tavtartok okesak? Mindenesetre egy asztalon celszerubb inkabb ugykodni. Tehat asztalra kidob a leellenorzott lapot, es szepen bele a proci (kiprobalnam azert sarkazasvedo nelkul), memo, vga es slussz. Meg a vinyo/CD is raer kesobb. Jahh persze vhogy bekell kapcsolni a lapot is, tehat vagy csavarnyuzoval, vagy a gephaz gombjat rakotni. Aztan nezni mi tortenik.
-
harley
őstag
válasz
bogingrol #129 üzenetére
most vagyok itt
szóval volt az ECS lap, beleraktam a procit sarkazásvédővel és rá a hűtöt...
beszerkesztettem de nem indúlt semmi csak a mellékes dolgok...
---ez volt
ez van most------
vettem egy Gigabyte GA-7VAX lapot és ugyanúgy beletettem a cuccott..
na ez már csinált valamit, sípolt egyett egy hosszú..
kiírta hogy vmi 80pin inkorrekt és vmi CPU nemtom mit...
belépek a biosba vagy folytatom....
beléptem a biosba és próbáltam volna vmit állítani, de kikapcsolta a billentyűzetet és ugye így nehéz állítani...
kikapcs-újraindítás de akkor már nem kapcsolta be a monitort!!
cseréltem ramot, cseréltem VGA-t de semmi....
most itt tartok.....
csináltam CMOS cleart, többször is hátha, de semmi.....
ajánlották vegyem le a sarkazás védőt, de ezt még nem próbáltam.....
viszont az én gépemben semmi gondot nem okozott a sarkazásvédő és semmi más sem....
akkor most mit csináljak még????? -
atosz
őstag
Teljesen ertheto, en sem szeretem szetszedni, mert vagy fel nap ha poccre osszerakom a nullarol.
De az XPnek semmi baja nem lesz ha csak procit cserelsz, uj alaplappal nem szokott boldogulni, na meg uj hard drive-al, mert ugye magatol nem maszik at a masikra.
De en tenyleg elotte kiprobalnam a lesarkazasvedo nelkul... -
atosz
őstag
Olvastam feljebb, de irtal vmit, hogy volt vmi sipjelzes. Azt kene megnezni a manualban, hogy ir e rola vmit.
Mit ertesz az alatt hogy kikapcsolta a billt? Nem tudtal menni semerre, azaz nem reagalt semmit a gep? Mert ez inkabb fagyasra utal. En kiprobalnam lesarkazasvedo nelkul...
Ha otthon van nalad a cucc, esetleg kiprobalhatnad a procit a sajat gepedben. -
harley
őstag
proci csinálhat ilyet ha rossz?
mindkét alaplappal ezt csinálta a cucc... -
atosz
őstag
Milyen csipszetes ez? Fejbol megnem mondom.
Ennel is megvolt a manual attanulmanyozasa, CMOS reset? Elviekben kene lennie vmi tablazatnak a hangjelrol, hogy milyen hibauzenetet is jelent.
''viszont a p3-as cuccal minden ment, IDE kábel is jó volt...''
De ez meg nem jelenti, hogy ezzel a lapal is menni fog.
Milyen IDE van radugva? 40-es vagy 80-as? Mas memoriad probara nincs esetleg?
[Szerkesztve] -
harley
őstag
kicseréltem a ramot, uaz a helyzet..
kicseréltem a vga-t, uaz a helyzet...
lehet hogy a proci szar?
most összedugtam itthon újra és elindult. kiírta megint a 80pnes vmit és a cpu-val vmi hiba szerűt..
beléptem a bioszba de kikapcsolta a billenytyűzetet és nem tudtam sehova belépni már tovább..
kikapcsoltam-bekapcsoltam de akkor már megint nem kapcsolta be a monitort...
HELP
[Szerkesztve] -
harley
őstag
-
harley
őstag
ja és még kérnék egy tanácsot...
eladtam a pent3-at lappal ramokkal cakk pakk...
kivettem a gépből és már vittem is a vevőhöz....
ma írt hogy nem működik és hogy le van sarkazva a proci....
viszont én 100%-ig biztos vagyok hogy 2 órával azelőtt még működött, mivel akkor vettem ki a gépből de úgy adtam oda ahogy kivettem...a procihoz és a hűtőhöz hozzá sem nyúltam, le sem szedtem...
tehát akkor erről mi a véleményetek?
hogy lehet hogy nálam működött, nála már nem..:????
mehet egy proci úgy hogy le van sarkazva? -
harley
őstag
válasz
bogingrol #112 üzenetére
sajnos nem sikerűlt.
vettem egy másik lapot, átraktam a cuccot, elindult, kiírt valami 80pines valamit, meg asszem a CPU-val valamit és hogy folytatom vagy belépek a biosba...
nem tudtam belépni, mert nem volt bedugva a bill. ezért kikapcsoltam, bedugtam újraindítottam, de akkor már nem kapcsolta be a monitort. sípolt egy hosszabbat, utánna pár rövidebbet és ennyi...
újraindítottam felpörögtek a ventik de már nem sipolt, viszont a monitort se kapcsolta be már..?????????????????? -
Magvand
csendes tag
Hello! Tudja valaki, hogy mi a különbség az abit nf7 és az nf7 2.0 között?
-
bogingrol
aktív tag
kivancsian varom az eredmenyeket!sikerult beuzemelni a deszkat e vagy e nem e ?
-
bogingrol
aktív tag
es ha csak az egyik tort le akkor nem is van gaz...persze ha el akarod sozni az alaplapot....hat vegul is akkor ha pockod tudsz szerezni akkor tedd bele.az en tapasztalatom az az hogy konnyen belemegy, csak nehezen jon ki ....
-
bogingrol
aktív tag
meg lehet probalni de szerintem nem eri meg.annakidejen en is jartam igy aztan a vegen feladtam.minden esetre valami abszolutt halalra itelt alaplapbol probald kivenni, es van belole tobb fajta, de nekem pl a regi KT3Ultra2 R em (RLZ!) eveken keresztul vigan elment vele, szal ahogy erzed.en pl egyszer egy laprol megprobaltam leszedni egy ilyen pockot es kitortem a memo foglalatot is
erted...de minden esetre elvileg lehetseges
[Szerkesztve] -
harley
őstag
UPPP A 100-NAK
-
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #96 üzenetére
át jumpereltem 133-ra, remélem most már bekapcsolja a monitort
is
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Sir Riccio #96 üzenetére
nem kell gazolni, egyszeruen csak nem kapcsol be az egesz miskulencia , nem durran semmi , kiprobaltam
-
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #89 üzenetére
igen, közben én vak állat megtaláltam
át is jumpereltem 133-ra.. -
bogingrol
aktív tag
K7VTA3 volt a bunos....baszod ecsem...ot evet elvett az eletembol...aszittem magamalasz@rok kinomba....
-
harley
őstag
és az lehet hogy ettől nem kapcsolta be a monitort és semmit sem?
-
bogingrol
aktív tag
nuh, en talaltam egy manualt ebben viszont van cpu frekvenci dzsamper, ergo dzsamperolni kell, ezt megtalalod a konyvben ilyet keress hogy cpu frequency jumper.ennyi ha kell elkuldom esetleg a linket de ha megvan a konyv akkor ez felesleges.amugy indits okvetlen egy clear cmos-al (mugy parasztosan BIOS reset) aztan meg csekkold le ezt a cpu frekvencijaaaaat!!!!
ennyi, remelem tudtunk seguiteni rajtad.ha en csinalnam igy csinalnam.procit meg memot ha van valami advanced ismerosod kiprobalni addig tart, de nekem a lap tunik inkabb gyanusnak ha a fent emlitett vadaszcselekbol semmi sem jon be. -
harley
őstag
tehát a jp 3 és a jp5 is 166mhz-re van állítva
-
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #74 üzenetére
az elemtől nézve van 3 láb és a jp3-5 is a 2-3-ra van rakva..
-
Sir Riccio
addikt
A gyári oldalon már csak a rev 1.1 van fenn, de szerintem az ugyan az . Keresd meg a JP3-at és JP5-öt. Az IDE csatlakozók alatt találod kb 2-3 cm-re, kb az AGP-vel egy magasságban, A lábak számozása lentről felfelé 1-2-3 . A JP3-on zárd rövidre a 2-3-at. A JP5-ön pedig az 12-öt,
-
bogingrol
aktív tag
válasz
Sir Riccio #60 üzenetére
most en vagyok bal@@asz vagy az ecs oldalan mas sem talal kepet errol a laprol, pedig olyan jo lenne latni a kicsiket....egyebkent ebbol a szeriabol (ugy lattam (finom diplomatikus fogalmazas, no offense=rulez)) hogy a tobbieknel jumperrel kell allitani a procit...x akta?
-
dantes
tag
próbáld ki #34-et, ha nem úgy jó, #33-at!
-
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #68 üzenetére
ez mind szép hogy a biosba állítom át, de ha el sem indúl akkor???
-
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #64 üzenetére
l7vta rev: 1.0
átraknám ha tudnám hol kell
keresem -
bogingrol
aktív tag
válasz
Sir Riccio #64 üzenetére
turelem
-
bogingrol
aktív tag
Bővebben: link
ez lesz az?? -
-
bogingrol
aktív tag
l7vta jot nezek?raid-es lap meg minden ?
-
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #53 üzenetére
JP1 jumper van rajta...
ezt amit mondtál már javasolták mások is...
ezeket mind ki fogom próbálni... -
bogingrol
aktív tag
Bővebben: link
ezt azert erdemes lenne megnezni.biztosan jumper free ez a lap?
[Szerkesztve] -
Sir Riccio
addikt
Nincs rajta jumper /Anandtech szerint Jumperfree, higyjünk neki, / elképzelhető hogy mivel ez egy VIA KT400-as lap előtte 333-as bartonnal használták, biosban 166-ra van beállitva. Huzd kia tápot, a konnektorból. vedd ki a 3V-os litum elemet Kb 10 percre, az elem érintkezőit zárd rövidre ez idő alatt. Azután rövidzár eltávolit, elem vissza, táp vissza START!!
-
StuFFy
tag
Sziasztok!
Nem olvastam el a topiot, csak a problémát. CMOS clear mindenképp. Ue volt nekem is utána minden ment flottul. -
bogingrol
aktív tag
en akkor jartam igy amikor a lap rosszul volt jumperolva.a procit 266 ra jumperoltam (asszem ezeknel a lapoknal meg jumperral lehet allitani milyen procit raksz bele 133,266,333 mhz) kozben meg egy szerencsetlen duront akartam belerakni.ot evet vett el az eletembol, haver zsir uj gepe volt, velem rakatta ossze, mert en ''ertek''(????!!!!) hozza.azert csekkold le ezt is mint lehetoseg
-
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #41 üzenetére
neem.
két teljesen más konfigról van szó
csak mindkettőben lapot, és ramot cseréltem..
abban ami nem megy abba meg raktam az 1700+-t..
a másikba azt ami eredetileg is volt benne, csak más lappal... -
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #40 üzenetére
nem, hanem arra hogy jumerelni kell simán és kész? nem kell vmi áram neki?
-
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #38 üzenetére
réz egy zöld fóliával....
a kérdés az hogy elég csak simán átjumperelni?
vagy kell neki vmi áram is, nem?
a két gép olyan 25km-re van egymástól -
harley
őstag
válasz
Sir Riccio #35 üzenetére
az enyém egy XP2000+ tbred, ez működik rendesen.....
a másik ami nem megy egy XP1700+ palo.... -
Sir Riccio
addikt
Költői kérdés milyen prociról van szó ? milyen a lesarkazás védő ? ugyanis az XP-től felfelé az AMD procik teteje rézből van bár le van festve szép zöldre vagy barnára, és ha a lesarkazásvédő is fém zárlatot csinál és nem idul el jóesetben, rosszabb esetben a procinak szép halála volt. / A korábbi AMD- k felülete kerámia./ Vedd ki a lesarkazás védőt és ha szerrencséd van müködni fog.
-
dantes
tag
Vagy az is lehet, hogy simán ki kell kapcsolni a gépet, lehúzni az alaplapról a tápot, átdugni a jumpert 2-3 másodpercre és vissza. Aztán táp vissza, és bekapcsol.
Ilyet is láttam már, nem tom a te alaplapodnál hogy kell.
De szerintem először inkább ezzel próbálkozz, egyszerűbb mint alaplapot cserélni, és valószínűleg megoldja a problémád! -
dantes
tag
Keresd meg azt a jumpert, ami mellé JP1 van írva.
Alapban a jumper az 1-es és 2-es tüskén van, tedd át a 2-es, 3-asra.
Kapcsold be a gépet egy rövid időre. Ekkor, ha szerencséd van, kiír valami olyasmit hogy beállítások törölve.
Kapcsold ki a gépet.
Tedd vissza az eredeti helyére a jumpert.
Kapcsold be a gépet, és ha ez volt a baj menni fog. -
DarkChild
senior tag
Üdv! Az én gondom a következő lenne: adva van egy Fujitsu-Siemens D1520-as alaplap, amit szeretnék a gyári F-S mikro házból áttenni egy nagyobb házikóba.
Az alaplap mikro-ATX méretű, a ház, amit szeretnék egy midi méretű CASETEK házba (Bővebben: link) áttenni. (Még nem vettem meg a házat, egyelőre csak kinéztem)
A nagy kérdés: passzolna-e bele az alaplap, vagy nem tudnám lefogatni benne?
Köszi, üdv! -
dantes
tag
viszont azt nem tudom hogy a proci vagy a ram csinálhat-e olyat hogy nem kapcsolja be a monitort
Csinálhat, pl én most próbáltam ki, hogy a 400-as RAM-om megy-e 460 MHz-en. Nem ment!És nem volt se sípolás, se kép, se semmi. Clear CMOS után OK, valaki már itt a fórumon is írta, próbáltad már?
-
harley
őstag
na beszéltem a alaplapos sráccal és váltig állítja hogy a lap működött nála....
de szerdán ez kiderűl, mert veszek másik lapot...
viszont azt nem tudom hogy a proci vagy a ram csinálhat-e olyat hogy nem kapcsolja be a monitort, se kép se semmi??? -
harley
őstag
válasz
FlasH-BacK #22 üzenetére
nem ezt nem próbáltam, de ki fogom..
viszont veszek másik lapot is az tuti... -
FlasH-BacK
senior tag
CMOS cleart próbáltad? Csak ezeket rakd össze:lap, proci, ram, videokártya+tápot rá és ne tedd be gépházba! És ha így sem megy, akkor valamelyik alkotórész a hibás(lehet ram, vagy inkább alaplap...).
-
harley
őstag
semmit nem tudok állítani a biosba mert be sem kapcsol a monitor...
-
zso73
veterán
Abban a lapban van HW védelem? Lusta vagyok megnézni a webwn!
A lesarkazás védő sokszor elemeli a hűtőt a prociról! És a HW hővédelem letiltja! Nézd meg asztalra téve a dolgokat!!!! A hűt jól van feltéve?
Én is jártam így.................De nem a lesarkazás védő volt aludas! Nincs a procimon tartó gumibak!Megette az idő vasfoga.
-
zso73
veterán
Milyen lap? Nem sarkaztad le a procit?
-
harley
őstag
bár ha a vinyó szar attól még a monitornak be kéne kapcsolni, nem?
-
LLKobe
veterán
Nekem is ez volt tegnap az uj lappal. Végülis rájöttem hogy a vinyó volt szarul bekütve...Neked minden jól van tuti?
-
harley
őstag
???
-
harley
őstag
sziasztok. lenne egy kérdésem és segítséget kérnék..
tehát vettem egy használt alaplapot és processzort...AMD
összeraktam a gépet ami eddig egy P3-as cucc volt, tehát csak ram, proci és alaplap lett cserélve...
szóval mindent összeraktam ahogy kell, de amikor bekapcsolom, csak a proci venti megy...
a monitoron semmi nem jön be, be sem kapcsol a monitor...
visszaraktam a P3-as cuccot és megy minden...
a kérdésem az hogy az alaplap nem jó, vagy a proci??
nem akarom feleslegesen visszavinni a jót...
viszont cserélni sem tudom egyiket sem hogy megnézzem melyik a szar, de alaplap a tipp eddig...
tehát szerintetek melyik az amelyik rossz lehet a kettő közűl??
hogy tudjam mit vigyek vissza és mit nem..
thnx
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- EAFC 25
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Reklámblokkolók topikja
- 90-es években voltam gyerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest