Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
A digitall a válaszemailben megígért határidőt szintén ugyanúgy nem tudta tartani mint az eredetit. 3 hét volt feltüntetve mint várható kiszállítás, 1 hónap eltelt és semmi ekkor írtam nekik, ők közölték hogy logisztikai probléma volt a beszállítóval 2 hét múlva érkezik a pesti raktárukba, az egyetlen opció hogy visszamondhatom a rendelést ha nem akarok tovább várni.
A 2 hét kedden járt le ma hétfő van tehát ez már 3 hét, jelenleg a termék 46 napja van megrendelve és még a pesti raktárba se ért oda, egyet se lépett előre a státusza, maguktól persze ezúttal se írnak emailt. Ezek után és még ki tudja hol van a vége én természetesen senkinek nem tudom ajánlani hogy a digitall.hu-n vásároljon bármit. -
Visormail
addikt
válasz
Visormail
üzenetére
Hát rohadt sokat kell várni náluk az már biztos, ami ki volt írva a termék mellé várható időtartamnak az már rég letelt és egyet se lépett előre a státusza rá se néztek
Írtam nekik egy emailt pénteken hogy tudnak e adni róla valami felvilágosítást, kaptam egy automata választ hogy megjött a levél ahogy tudnak válaszolnak, most várok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Horgász topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Windows 10
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Írtam nekik egy emailt pénteken hogy tudnak e adni róla valami felvilágosítást, kaptam egy automata választ hogy megjött a levél ahogy tudnak válaszolnak, most várok tovább.