Keresés

Aktív témák

• Reaper04

aktív tag

Sziasztok!
    Nemrég sagit fórumtársal próbáltunk egy proci (AMD Phenom II 720BE) üzletet lebonyolítani. Az elején minden szépen és jól kezdődött, korrekt volt és segítőkész. Kérte hogy utaljam a pénzt. Pirospontok ellenében (35+) rábólintottam, egye-fene.
    Elutaltam csütörtökön (2010. júli. 8.-án) a pénzt, még aznap mondta telefonon, hogy elküldte ő is, ajánlva. Másnapra nem érkezett meg. (általában megszokott, de mindegy előfordul az ilyen)
    Hívtam hogy küldjön legyen szíves bizonylatot. "Persze persze küldöm este." Nem jött meg. Hívtam szombaton, hogy nem érkezett meg amit kértem : "Nem voltam otthon, de majd ma este elküldöm". Nem érkezett meg.
    Vasárnaptól szerda-csütörtök körülig egyáltalán nem volt elérhető. Se telefon se itt ph-n, se e-mail...stb.
    Jött egy két leteremtés, hogy mekkora egy paranoiás vagyok. De kérem... nem kevés összeget utaltam el neki, és úgy hogy már réges-rég meg kellett volna érkeznie és úgy hogy el se küldi a bizonylatot a feladásról és nem is reagál a keresésemre, mit lehet tenni ?

Mindegy. Nemsokkal később felvette a telefont: "Visszavitte a postás, mert kiszakad a csomagolás" Ez szép, mondtam. Ám, de később egy kedves fórumtárs (nevét nem írom le) elmondta, hogy vele dettó ugyan ezt eljátszotta. Persze lehet tényleg véletlen.... és tényleg visszavitte, de... akkor miért nem küldte el a bizonylatot? Miért nem bírta a telefont felvenni...
    Erre csak annyit írt hogy van jobb dolga is mint ezzel foglalkozni.
    Okés legyen, de azért ne a pénzemmel szórakozzon. Nekem is volt jobb dolgom, az esküvőm a lagzi a fotós és a miegymás szervezése....... lényegtelen.
    Ez úgy sem fog már kiderülni. Ez az ő becsületén múlik bevallja-e, avagy sem.

Eltelt újabb egy hét úgy hogy semmi visszajelzést nem küldött. De lecseszést megint.
    Aztán 20. án csütörtökön végre életjeleket küldött magáról. Visszaírt!
    Kértem hogy küldje el a bizonylatot. Elküldte a kódszámot csak. Írtam mégegyszer hogy a teljes bizonylatot.
    Ekkor elküldte a "teljes" bizonylatot, viszont a feladást igazoló pecsétet egy "véletlenül" belelógó vizes flakon takarta. :U
    Írtam hogy ez nem egészen jó így és küldje el takarás nélkül... de nem foglalkozott vele.
    Végülis pár perc után kiharcoltam, küldött még egy linket, de ugyan az a kép volt rajt a flakonnal. Azzal zárta a kommentet, hogy most megy nyaralni, hagyjam békén és ha még egyszer felhívom akkor széttöri a telefonját (gondolkodtam rajt hogy felhívom mégegyszer :) )
    Elmentem a postára aznap utána érdeklődni, mivel végülis megadta az azonosító számot.
    A válasza a postás hölgynek: "A kódszám érvénytelen"... nah ez kész. Olyan ideges lettem, hogy ... á :((
    Elidegeskedtem a nap hátralevő részét és másnap újból megpróbáltam.
    És láss csodát: " júli 20.-ai, délután 3 órás feladással érkezik majd pénteken (júli 23) a csomagom.

Végig hazudott 2 hetet. Ha nem is 2 hetet, de nagyon sokat az biztos.
    ( csak egy pl.: visszavitte a postás ,de még aznap feladta. Ez volt kb. 14-15.-e körül. És mégis 20.-ai feladás szerepelt a bizonylaton... mind1)

Lényeg hogy pénteken valóban megérkezett a csomag. A processzoron egy tű el volt hajolva, illetve szintén ezen az oldalon, de más részen össze volt hőpasztázva a tűk között.
    Letisztogattam, a tűt pedig óvatosan visszahajlítottam. Működik! És ez a lényeg. :R

Ezt a kommentet csak azért írtam, hogy figyelmeztessek más fórumtársat, hogy az illető nem egészen megbízható. Mivel 2 hetet vártam úgy hogy én lettem letolva ráadásul és végig hazudott.... ill a proci sem volt egy makulátlan állapotban.
    Részemről az ügy lezárva. Nincs harag. De azért többet ilyet ne :)

Köszönöm!
    További szép napot mindenkinek!
    Üdv: Dave :R

Aktív témák