- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Krissz22 #2255 üzenetére
Bakker, ez tényleg hogy az ö szavait idézzem, "szánalmas" válasz volt.
Nem beszélve, hogy a válasz emberileg, mint üzletileg, nem hibás alkatrészt visszavetetni...
Ha a vevö balféksége (ha nem tud megfelelő tesztkonfigot összarakni, miért az eladó fáradozzon????) miatt nem tudja kipróbálni, igen nagyfokú figyelmetlenség, azt gondolom.
Egy biztos, barbikenje, inkább az én termékeimet is kerüld el, Nem szeretnék senkinek konfliktust, de én olyan ivben mondtam volna meg a véleményem, hogy valószinü nem békében váltunk volna el. És ez senkinek nem jó.
Az alapvetö üzleti etikát, és az emberi tiszteletet illik betartani. -ezt gondolom!
Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged