- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Lasy
veterán
bocsánat de lenne egy két hozzászólásom a fekete pontomhoz.
1. az állapotáról elmondottak nem fedték a valóságot (egy pici karcocska helyett bevolt nyomva a műanyag a tetején)
2. a garancia levelet "kifelejtette" ami túl képen nem is érdekelt volna, csak hát hozzá ígérte, későbbi kérésre sem adta oda (vagy lehet h nem is volt)bocsánat ezt egy kicsit cáfolnám.
1. az állapotban az volt hogy van egy karc a jobb sarokban. (a karc tényleg a jobb sarokban volt) igaz sokat is engedtem belőle ezért nem tartom korrektnek.2. a garancia levél igen azóta is nálam van mert nem akar kimozdulni Csepelről, ugyan is 4szer is írtam neki, de nem válaszol. a gari is itt van nálam és most is írtam neki. de nekem nem esik útba Csepel, de még a Borárosra sem hajlandó eljönni.
ezek után még ő képes fekete pontot adni.
az eredeti ára 18000volt és lett 15000.- s a teló az Örsön volt. elhoztam neki, és még akkor is alkudni akart belőle. ehez aztán nagy "pofa" kell. gratulálok. -
menalcas
őstag
Nos eddig nem írtam mert még most "rendezödtek" a sorok.
Sol4r kollegától viszzakerült a régi vgám, illetve amit ráfizettem az enyémre annak 1 részét(ma vettem át), mivel abban 1eztünk meg hogy ő postázott ide duplán így én azt átválalom illetve a visszapostázását az ultrának is az én kontomrta írtuk.
A fekete listára semiképp nem teném fel mert ugyan 2 heti unszolás után csak kötélnek állt és visszavette a karit viszonta fekete pont jár neki jogosan, mert nekem nem kevés ídőmbe és főleg nem kevés pénzembe fájt ez az üzlet -
old gray
addikt
MaSzKa --> old gray --> indok
Nah álljunk csak meg!
Látom a kunyhófejű barátunk óvodás módon intézkedik, hazudni azt tud, meg kisiskolás módon elégtetelt követel "fekete-pont" formájában. Indok? Mi is ez?Talán ez befolyásolja azt, hogy mennyire korrekt volnék? Anyagi kár ért v.kit? Megvárakoztattam v.kit? Lefoglaltam a cuccot és mégsem vettem meg? És eleve: hogy a qrva életbe került ez ide és mi köze ahhoz, hogy "Akikkel jó vigyázni üzletelés során?
Indok?
A topicba pedig leírtam amit leírtam, először csak utaltam az irreális árra, ezután jött a "dollár árfolyam" meg az Ipon-os árával ami persze nevetséges indok, egyértelműen neki kellene feketét adni a vevők megtévesztése miatt. Ha legalább nem linkeli, hogy hol a legolcsóbb... áhh hagyom a picsába mert szétdurran az agyam. Ez egy loser aki még hazudni sem tud.
-
Incubus
tag
Hali!
A kérdésem! Ha nem jött létre üzlet, akkor miért kell feketézni? Elvileg nem károsodott senki!
1) Nem volt ott a találkozón. - nem tudom volt-e üzlet, sztem nem.
2) Nem utalt az illető és a másik sem - itt sem volt semmi kár - azt leszámítva, h lehet más elvitte volna abban az időpontban.Azt hittem, h feketepontokat csak olyan esetben adunk, ha tényleges, azaz mérhető kár keletkezik....
üdv RG
Aktív témák
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Milyen asztali médialejátszót?
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest