Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Aktív témák
-
magi20
senior tag
válasz
poffsoft #5264 üzenetére
miért kellett volna tőled negatívot kapnom.kevered a szezont a fazonnal.
azt kérdeztem te írtad-e be,mert senki sem tudta ki véste be,csak úgy felkucorodott magától.Szerintem tök normálisan írtam most is le a problémámat.-nem tudom mi a bajod ezzel a stílussal.sry hogy megmertem szólalni.
Én csak azt mondtam,hogy ennyi erővel a múltkoriért te is kaphatnál eggyet.
De nem érted a problémát,lehet tényleg én vagyok a hülye.---de nemkell 200-as IQ ahhoz hogy meg lehessen érteni.DYDIMAN-----miért bannolt?---már leírtam neked is.
A Faszláma szóért.----de rögtön utána 1-2 hsz-el elszállt a kapd be szó-és a bazd meg szó.-nemtudom akkor is szóvá tettem,hogy akkor ez hogy is működik?-furán oszlik meg a fekete pontozási lista,meg a bannolási lista is.-érdekes,modinak szar napja van hopp 1-2 nap bann.
Netán megkülönböztetés van?-nem biztos nem,csak félreértettem.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest